|
| Yazar |
Konu  |
|
RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373 |
İletim - 05/07/2006 : 12:57:18
|
Evet dünki maçı eminimki hepiniz soluksuz izlediniz vede benim dediğim gibi oldu vede ilk 90 dakika berabere bitti vede uzatma gollerini çok seven italya 2-0 gibi bi farkla turnuvanın en favori takımı denilecek sayılan almanyayı saf dışı bıraktı italyanın taktiği bence müthişti vede uzatmalarda delpiaro yu sokara iyi bi iş yaptı takımını del zirveye taşıdı desek yeridir vede akıllarda şöyle bir soru oluştu acaba portekizde böyle bir süpriz yaparmı bize  |
Member Since ~ 2004
God is busy, May i help u? :)
|
|
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 05/07/2006 : 13:22:43
|
Ben şahsen Portekiz'in finale çıkmasını ki çıkarsa sürpriz olarak görmüyorum Deco'suz İngiltere'yi yenebiliyorlarsa Fransa'yı da ezerler. (Heralde,galiba,İnşaAllah:)) |
 |
|
|
2005
Üye

Turkey
İleti 50 |
İletim - 05/07/2006 : 18:34:09
|
alıntı: fatih52 tarafından yazılan:
Ben şahsen Portekiz'in finale çıkmasını ki çıkarsa sürpriz olarak görmüyorum Deco'suz İngiltere'yi yenebiliyorlarsa Fransa'yı da ezerler. (Heralde,galiba,İnşaAllah:))
Ama İngiltere'nin Owen'ı yoktu,Rooney kırmızı kart görmüştü ve Beckham sakatlanmıştı. |
 |
|
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 05/07/2006 : 18:53:41
|
| Owen'ın performansı ortada zaten,Rooney'ede biz mi dedik kırmızı kart gör diye son derece haklı bir kırmızı kart gördü,görmeseymiş,Beckham'ın için bişey demiyorum. |
 |
|
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 05/07/2006 : 19:20:15
|
| ya beckham'a bişey demeye gerek yok ben o adamı futbolcu yerine bile koymam.olsa ne olur olmasa ne olur.işi gücü artistlik yapmak.beckham gidip mankenlik yapsın. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 05/07/2006 : 20:29:15
|
beckham manchesterdan ayrıldığında zaten futbol hayatı bitmişti bence adam artık bir futbolcu olarak anılmaktan çok bir marka olarak biliniyor....
ben portekizin kazanmasını isterim güzel oynuyolar portekiz benim favorim
|
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|