AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Beşiktaş gençlerle nereye kadar gidebilir?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Nejat İletim - 22/07/2006 : 11:45:56
şampiyonluğa sizce
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
XxHaYaLeTxX İletim - 25/07/2006 : 00:07:04
alıntı:
GoaL-KeePeR 2 tarafından yazılan:

Beşiktaş, genç oyuncularıyla hiçbir şey yapamaz...Şampiyonluk mu? Ligi ilk 5'te bitirirse dua etsin.

Öyle deme tigananın genç yeteneklere şans tanıması çok güzel.Hep aynı oyuncularla çıktıda noldular ..Hakan şükürde 17 Yaşındayken A millilerdeydi.Bunuda unutmayalım lütfen..!
TheBodyGuard İletim - 24/07/2006 : 23:18:43
Mehmet Sedef ve Rıza Şen i geleceğin en önemli yıldızları arasında görüyorum.Yanlış hatırlamıyosam Mehmet Sedef sol bekte oynuyordu.Bana kalırsa Mehmet Sedef 3.5 milyon dolar verilen Juanfran dan çok daha fazlasını yaptı ve yapacakta...
Karakartal312 İletim - 24/07/2006 : 13:58:17
alıntı:
TheBodyGuard tarafından yazılan:

İşte hep bunlar genç oyuncularımıza güvenmeyişimizden kaynaklanıyor...
Tutturmuşuz bi Avrupa dan yıldız oyuncu alacaz.Sonra 35 yaşında adama milyon dolarlar veriyosunuz ve adam ertesi sezon hiç bişey yapamadan geri dönüyor.Hep söylemişimdir aslında biraz araştırılsa Türkiye de ne genç oyuncular var.Hem unutmayınız ki ileride bizi futbolda ileriye götürecek olanlar bu genç oyunculardır.
Bana kalırsa Beşiktaş genç kadrosuyla Avrupa da bile ses getirir.Yeter ki şu gençlere fırsat verilsin ve gençlerimizin kendine güveni gelsin...

Tamamen katılıyorum. Şu an takımda oynayan Burak, Serdar, Rıza Şen, Mehmet Sedef gibi isimler ileride Beşiktaş'ı sırtlayabilecek oyunculardır. Eminim ki Türkiye'de Ailton, Juanfran gibi binlerce oyuncu vardı. Ama sırf yabancı oyuncu uğruna bizim gençlerimiz harcanıyor. Büyük paralarla takıma getirilen bu yabancı oyuncuların takımımıza en ufak bir faydası olmamıştır. Şu anda bile bjk yönetimi sol kanat için yabancı oyuncu arıyor. Takımda İbrahim Akın gibi bir oyuncu varken bu arayışlar bence boşuna. Gençlere güvenmeliyiz. Hem klüpler ekonomik olarak rahatlar hem de yeni yıldızlar keşfederek milli takıma oyuncu gönderilir.
Bu sene Beşiktaş'ı şampiyonluğun favorilerinden biri olarak görüyorum.
TheBodyGuard İletim - 22/07/2006 : 19:31:14
İşte hep bunlar genç oyuncularımıza güvenmeyişimizden kaynaklanıyor...
Tutturmuşuz bi Avrupa dan yıldız oyuncu alacaz.Sonra 35 yaşında adama milyon dolarlar veriyosunuz ve adam ertesi sezon hiç bişey yapamadan geri dönüyor.Hep söylemişimdir aslında biraz araştırılsa Türkiye de ne genç oyuncular var.Hem unutmayınız ki ileride bizi futbolda ileriye götürecek olanlar bu genç oyunculardır.
Bana kalırsa Beşiktaş genç kadrosuyla Avrupa da bile ses getirir.Yeter ki şu gençlere fırsat verilsin ve gençlerimizin kendine güveni gelsin...
GoaL-KeePeR 2 İletim - 22/07/2006 : 17:49:20
Beşiktaş, genç oyuncularıyla hiçbir şey yapamaz...Şampiyonluk mu? Ligi ilk 5'te bitirirse dua etsin.

0.03 Snitz Forums 2000