AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Beşiktaş gençlerle nereye kadar gidebilir?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Nejat
Üye

İleti 9

İletim - 22/07/2006 :  11:45:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
şampiyonluğa sizce

GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391

İletim - 22/07/2006 :  17:49:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Beşiktaş, genç oyuncularıyla hiçbir şey yapamaz...Şampiyonluk mu? Ligi ilk 5'te bitirirse dua etsin.

If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James.
Sayfanın En Üstüne Git

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 22/07/2006 :  19:31:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İşte hep bunlar genç oyuncularımıza güvenmeyişimizden kaynaklanıyor...
Tutturmuşuz bi Avrupa dan yıldız oyuncu alacaz.Sonra 35 yaşında adama milyon dolarlar veriyosunuz ve adam ertesi sezon hiç bişey yapamadan geri dönüyor.Hep söylemişimdir aslında biraz araştırılsa Türkiye de ne genç oyuncular var.Hem unutmayınız ki ileride bizi futbolda ileriye götürecek olanlar bu genç oyunculardır.
Bana kalırsa Beşiktaş genç kadrosuyla Avrupa da bile ses getirir.Yeter ki şu gençlere fırsat verilsin ve gençlerimizin kendine güveni gelsin...
Sayfanın En Üstüne Git

Karakartal312
Üye

Turkey
İleti 296

İletim - 24/07/2006 :  13:58:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
TheBodyGuard tarafından yazılan:

İşte hep bunlar genç oyuncularımıza güvenmeyişimizden kaynaklanıyor...
Tutturmuşuz bi Avrupa dan yıldız oyuncu alacaz.Sonra 35 yaşında adama milyon dolarlar veriyosunuz ve adam ertesi sezon hiç bişey yapamadan geri dönüyor.Hep söylemişimdir aslında biraz araştırılsa Türkiye de ne genç oyuncular var.Hem unutmayınız ki ileride bizi futbolda ileriye götürecek olanlar bu genç oyunculardır.
Bana kalırsa Beşiktaş genç kadrosuyla Avrupa da bile ses getirir.Yeter ki şu gençlere fırsat verilsin ve gençlerimizin kendine güveni gelsin...

Tamamen katılıyorum. Şu an takımda oynayan Burak, Serdar, Rıza Şen, Mehmet Sedef gibi isimler ileride Beşiktaş'ı sırtlayabilecek oyunculardır. Eminim ki Türkiye'de Ailton, Juanfran gibi binlerce oyuncu vardı. Ama sırf yabancı oyuncu uğruna bizim gençlerimiz harcanıyor. Büyük paralarla takıma getirilen bu yabancı oyuncuların takımımıza en ufak bir faydası olmamıştır. Şu anda bile bjk yönetimi sol kanat için yabancı oyuncu arıyor. Takımda İbrahim Akın gibi bir oyuncu varken bu arayışlar bence boşuna. Gençlere güvenmeliyiz. Hem klüpler ekonomik olarak rahatlar hem de yeni yıldızlar keşfederek milli takıma oyuncu gönderilir.
Bu sene Beşiktaş'ı şampiyonluğun favorilerinden biri olarak görüyorum.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ!
Sayfanın En Üstüne Git

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 24/07/2006 :  23:18:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Mehmet Sedef ve Rıza Şen i geleceğin en önemli yıldızları arasında görüyorum.Yanlış hatırlamıyosam Mehmet Sedef sol bekte oynuyordu.Bana kalırsa Mehmet Sedef 3.5 milyon dolar verilen Juanfran dan çok daha fazlasını yaptı ve yapacakta...
Sayfanın En Üstüne Git

XxHaYaLeTxX
Üye

Turkey
İleti 205

İletim - 25/07/2006 :  00:07:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
GoaL-KeePeR 2 tarafından yazılan:

Beşiktaş, genç oyuncularıyla hiçbir şey yapamaz...Şampiyonluk mu? Ligi ilk 5'te bitirirse dua etsin.

Öyle deme tigananın genç yeteneklere şans tanıması çok güzel.Hep aynı oyuncularla çıktıda noldular ..Hakan şükürde 17 Yaşındayken A millilerdeydi.Bunuda unutmayalım lütfen..!

::::: Knight OnLine :::::
Server : Edana
Nick : wwwAliGwww
Level : 41
::.. RaNGeR ..::
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.07 Snitz Forums 2000