|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| TheBodyGuard |
İletim - 27/07/2006 : 14:53:13 Arkadaşlar bildiğiniz gibi Galatasarayın son transferi olan Arjantinli Carrusca dün İstanbul'a geldi...Bana kalırsa Galatasaray iyi bi transfer yaptı...En azından medyada çıkan Ze Roberto ve Kily Gonzelez den daha iyi olduğunu düşünüyorum...Peki sizce Carrusca Galatasarayın aradığı türden bi oyuncu mu ??? |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| Geforce |
İletim - 10/08/2006 : 13:35:50 Tamam bende biraz abartmışım dünya starı diyerek(özür dilerim)ama yinede yıldız denilerek geldi.. |
| fatih52 |
İletim - 10/08/2006 : 12:58:27 Marek'in 2006 Dünya Kupası oynamış veya oynamamış olması da Türkiye standartlarına göre yıldız oyuncu olmadığını da göstermez, bana göre yıldız bir oyuncudur kendisi TS'e göre, ki öyle olmasa bu kadar para verilmezdi heralde adama. Havaalanın da nasıl karşılandığını hatırlıyorum ben.
Biz hala kendi ligimizi İngiliz, İspanyol vs. ligleriyle karşılaştırmaya devam edelim.Dimi?
ekleme: Anadolu takımlarında oynayan yabancı oyuncuların bir kısmı bana göre 3 büyüklerde oynayan yabancı oyunculara göre daha kaliteli...Örnek: Szmkowiak,Yattara,Marcelinho,Anderson,Meduna v.s Buraya katılıyorum. |
| TheBodyGuard |
İletim - 10/08/2006 : 12:40:08 Evet doğrudur...Marek Heinz Galatasaray'a transfer olurken dünya starı falan denildiğini bende hatırlamıyorum...Hatta transfer olduğu gün Marek Heinz adında bir oyuncuyu ilk defa duyuyordum...
Ama şu bi gerçektir ki 2006 Dünya Kupasında görev yapan oyuncuların hemen hemen hepsi 3 büyüklerde oynayacak kalitede oyuncu değildir...Marek'in 2006 Dünya Kupasında oynamış olması Türkiye standartlarına göre yıldız oyuncu olduğunu göstermez...Çünkü o Dünya Kupasında Trinadad-Tobago gibi Fildişi Sahili gibi pek çok ülkeden ismini bile duymadığım bir sürü oyuncu mücadele etti...
Son olarak da şunu söyleyeyim...Anadolu takımlarında oynayan yabancı oyuncuların bir kısmı bana göre 3 büyüklerde oynayan yabancı oyunculara göre daha kaliteli...Örnek: Szmkowiak,Yattara,Marcelinho,Anderson,Meduna v.s |
| fatih52 |
İletim - 10/08/2006 : 11:32:02 Heinz buraya gelirken dünya starı diye de lanse edildiğini hatırlamıyorum neye dayanarak bunu söylüyorsun ki. Bir de Marek 2006 Dünya Kupasın da görev yapmış bir oyuncudur, fos falan çıkmamıştır, takıma uyum sağlayamamıştır, yaşadığı yere uyum sağlayamamıştır, gitmek istiyordur vs.vs.vs. Ayrıca ben sadece 3 büyüklere gelen yabancı oyunculara hemen hemen hepsine yıldız diyorum, yani Anadolu takımlarına oranla. |
| Geforce |
İletim - 10/08/2006 : 11:09:33 Ama,fatih52 mesela Heinz Galatasaray'a büyük yıldız dünya starı diye geldi fos çıktı,bu konuda medya olayları çok abartıyor... Edit:Şu ana kadar iyili kötülü bütün takımlara gelen yabancı oyunculara yıldız denmedi mi?? |
|
|
|