|
| Yazar |
Konu  |
|
TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675 |
İletim - 27/07/2006 : 14:53:13
|
| Arkadaşlar bildiğiniz gibi Galatasarayın son transferi olan Arjantinli Carrusca dün İstanbul'a geldi...Bana kalırsa Galatasaray iyi bi transfer yaptı...En azından medyada çıkan Ze Roberto ve Kily Gonzelez den daha iyi olduğunu düşünüyorum...Peki sizce Carrusca Galatasarayın aradığı türden bi oyuncu mu ??? |
|
|
мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509 |
İletim - 27/07/2006 : 17:08:11
|
| 22 yaşında ileriye dönük bir oyuncu pek izleme fırsatım olmadı ama iyi bir oyuncu diye ortalıkta çok yazı okudum.Temennimiz GS için faydalı olması.. |
*CK |
 |
|
|
XxHaYaLeTxX
Üye

Turkey
İleti 205 |
İletim - 27/07/2006 : 20:30:49
|
Galatasay için gayet iyi bir oyuncu Genç,İleriye dönük ve teknik bir oyuncu.Clvin e katılıyorum Temennimiz GS için faydali olması..  |
::::: Knight OnLine ::::: Server : Edana Nick : wwwAliGwww Level : 41 ::.. RaNGeR ..::
|
 |
|
|
TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675 |
İletim - 28/07/2006 : 01:08:39
|
| Bende sizin gibi düşünüyorum...Şu anda Galatasaray'a faydalı olabilecek bi oyuncu izlenimi veriyor...Umarım Galatasaray Ribery gibi Carrusca'yı da elinden kaçırmaz... |
 |
|
|
мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509 |
İletim - 28/07/2006 : 01:42:32
|
Zannetmiyorum sorun olacağını,bizim Mondragonla iyi anlaşıyormuş uyum sorununu da kısa zamanda atlatır.(5 yıllık bir sözleşme imzalamış)
Ribery iyi bir oyuncuydu ama adamın huyu kötüymüş başka takımlarda da aynı haltı yapmış teknik bir oyuncu olsada problemli bir futbolcu böyle bir adamında Gs de işi olamaz zaten |
*CK |
 |
|
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 28/07/2006 : 12:22:10
|
Valla ne diyelim hayırlı uğurlu olsun.  |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|