AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Ve Galatasarayın Yeni Yıldızı Carrusca
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 9

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 27/07/2006 :  14:53:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar bildiğiniz gibi Galatasarayın son transferi olan Arjantinli Carrusca dün İstanbul'a geldi...Bana kalırsa Galatasaray iyi bi transfer yaptı...En azından medyada çıkan Ze Roberto ve Kily Gonzelez den daha iyi olduğunu düşünüyorum...Peki sizce Carrusca Galatasarayın aradığı türden bi oyuncu mu ???

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 27/07/2006 :  17:08:11  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
22 yaşında ileriye dönük bir oyuncu pek izleme fırsatım olmadı ama iyi bir oyuncu diye ortalıkta çok yazı okudum.Temennimiz GS için faydalı olması..

*CK
Sayfanın En Üstüne Git

XxHaYaLeTxX
Üye

Turkey
İleti 205

İletim - 27/07/2006 :  20:30:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Galatasay için gayet iyi bir oyuncu Genç,İleriye dönük ve teknik bir oyuncu.Clvin e katılıyorum Temennimiz GS için faydali olması..

::::: Knight OnLine :::::
Server : Edana
Nick : wwwAliGwww
Level : 41
::.. RaNGeR ..::
Sayfanın En Üstüne Git

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 28/07/2006 :  01:08:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende sizin gibi düşünüyorum...Şu anda Galatasaray'a faydalı olabilecek bi oyuncu izlenimi veriyor...Umarım Galatasaray Ribery gibi Carrusca'yı da elinden kaçırmaz...
Sayfanın En Üstüne Git

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 28/07/2006 :  01:42:32  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Zannetmiyorum sorun olacağını,bizim Mondragonla iyi anlaşıyormuş uyum sorununu da kısa zamanda atlatır.(5 yıllık bir sözleşme imzalamış)

Ribery iyi bir oyuncuydu ama adamın huyu kötüymüş başka takımlarda da aynı haltı yapmış teknik bir oyuncu olsada problemli bir futbolcu böyle bir adamında Gs de işi olamaz zaten

*CK
Sayfanın En Üstüne Git

Geforce
Üye

Turkey
İleti 580

İletim - 28/07/2006 :  12:22:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla ne diyelim hayırlı uğurlu olsun.

...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...

Mustafa Kemal ATATÜRK

Orada yakında bir Deniz var!

Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?

"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."

(:
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 9 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000