AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Süper Kupa

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
R_Van Der VAARTTT İletim - 31/07/2006 : 00:43:04
Gerçi biraz geç olacak ama, Süper Kupa finalinde Beşiktaş, Galatasaray'ı Nobre'nin attığı golle 1-0 mağlup etti.Galatasaray, oyunun bazı bölümlerinde gol pozisyonları yakalasa da iyi futbol oynayamadı, özellikle defansımızın eksik olduğu zamanlar hiç iyi organize olamadılar.Tigana da kondisyon diye diye başımızın etini yedi hep, madem yaz boyu bunun üzerinde durdun, savunmada 4 değil de 10 kişi durmamız gerekmiyor muydu ? Hep birlikte savunma yapıp hücuma çıkmamız gerekir, Baki'nin de aralarında bulunduğu 4 kişilik savunmadan hiç memnun değilim ben.

Bu arada Delgado-Gökhan-Nobre üçlümüzden çok memnunum, Gökhan zaten topu ayağına aldığı zaman beklenmedik anda kaleye çok tehlikeli şutlar çekebiliyor, Nobre de her topa kafa sokup deliler gibi koşuyor.Delgado'yu çok beğendim ben, ayaklarına hakim ve top kontrolü, adam eksiltme yeteneği mükemmel, doğru zamanda doğru paslar da atabiliyor.Öte yandan, Fahri ve Runje'yi çok beğendim.Baki ve Gökhan'ın da çok dikkatli oynaması lazım, özellikle Baki savunmada attığı saçmasapan paslarla sinirimi bozdu.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
eto-9 İletim - 07/08/2006 : 14:28:43
ben bir galatasaray taraftarıyım beşiktaş oynadı ve aldı galatasaray hazırlık maçı gibi oynadı tebrikler beşiktaşa helal olsun iyi oynayan aldı diye düşünüyorum
_SeSSiz_Dj_ İletim - 06/08/2006 : 14:29:03
Bende Bir BJK taraftarıyım macı hak ederek kazandıgına inanıyorum...
Umarım bu sezonda Super Kupa'yı alacak takım hak ederek alır...
inter_23 İletim - 06/08/2006 : 03:11:51
Ben bir galatasraylıyım beşiktaş'ı tebrik ediyorum
Yobgang İletim - 01/08/2006 : 14:10:20
Ben bir BJK taraftarıyım,iki takımda güzel oynadı.Ama bizim takımımız daha istekliydi,Kısaca Hak eden süper kupayı aldı.
XxHaYaLeTxX İletim - 31/07/2006 : 19:40:32
ben bir galatasaray taraftarıyım ama o maçı bjk ın kazanmasını istedim.Gs hiç bişi yapamadı ama bjk ilk dakikadan beri durmadı.Helal olsun BJK

0.03 Snitz Forums 2000