|
| Yazar |
Konu  |
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 31/07/2006 : 00:43:04
|
Gerçi biraz geç olacak ama, Süper Kupa finalinde Beşiktaş, Galatasaray'ı Nobre'nin attığı golle 1-0 mağlup etti.Galatasaray, oyunun bazı bölümlerinde gol pozisyonları yakalasa da iyi futbol oynayamadı, özellikle defansımızın eksik olduğu zamanlar hiç iyi organize olamadılar.Tigana da kondisyon diye diye başımızın etini yedi hep, madem yaz boyu bunun üzerinde durdun, savunmada 4 değil de 10 kişi durmamız gerekmiyor muydu ? Hep birlikte savunma yapıp hücuma çıkmamız gerekir, Baki'nin de aralarında bulunduğu 4 kişilik savunmadan hiç memnun değilim ben.
Bu arada Delgado-Gökhan-Nobre üçlümüzden çok memnunum, Gökhan zaten topu ayağına aldığı zaman beklenmedik anda kaleye çok tehlikeli şutlar çekebiliyor, Nobre de her topa kafa sokup deliler gibi koşuyor.Delgado'yu çok beğendim ben, ayaklarına hakim ve top kontrolü, adam eksiltme yeteneği mükemmel, doğru zamanda doğru paslar da atabiliyor.Öte yandan, Fahri ve Runje'yi çok beğendim.Baki ve Gökhan'ın da çok dikkatli oynaması lazım, özellikle Baki savunmada attığı saçmasapan paslarla sinirimi bozdu. |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
|
|
мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509 |
İletim - 31/07/2006 : 02:26:24
|
GS pozisyonları değerlendiremedi,BJK daha istekli ve sağlam bir oyun planıyla çıktı.Kısaca Hak eden kazandı :))
|
*CK |
 |
|
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 31/07/2006 : 11:15:51
|
Bakalım bu sefer Yıldırım Demirören kupayı hangi akrabasına götürcek?
Neyse maça gelelim bence zevksiz bir maçtı, ama şunu söylim Fahri'yi çok beğendim Delgado'da güzel oynadı pasları oldukça iyiydi, kupayı kazandık Galatasaray'ı da tebrik ediyoruz. |
 |
|
|
tolga1907
Üye

Turkey
İleti 293 |
İletim - 31/07/2006 : 18:45:30
|
| ben bğir fenerbahçeliyim ama(nick'im den de belli) beşiktaşın kazanmasına sevindim.çünkü daha iyi istikrarlı ve güçlü bir takım.galatasaraylılara da geçmiş olsun. |
 |
|
|
XxHaYaLeTxX
Üye

Turkey
İleti 205 |
İletim - 31/07/2006 : 19:40:32
|
ben bir galatasaray taraftarıyım ama o maçı bjk ın kazanmasını istedim.Gs hiç bişi yapamadı ama bjk ilk dakikadan beri durmadı.Helal olsun BJK  |
::::: Knight OnLine ::::: Server : Edana Nick : wwwAliGwww Level : 41 ::.. RaNGeR ..::
|
 |
|
|
Yobgang
Üye

Turkey
İleti 4 |
İletim - 01/08/2006 : 14:10:20
|
| Ben bir BJK taraftarıyım,iki takımda güzel oynadı.Ama bizim takımımız daha istekliydi,Kısaca Hak eden süper kupayı aldı. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|