|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| Homer j |
İletim - 14/08/2006 : 14:36:55 arkadaşlar walla ben bir fenerli olmama rağmen hiç umtlu değilim ve şampiyonlar ligine gitmesi zorrrrrrrrr |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| R_Van Der VAARTTT |
İletim - 21/08/2006 : 19:59:27 Ya Dinamo Kiev karşısında çok zorlanırlar, Kiev zaten kapanmayı seven, kontra atak takımı.Fener de zaten defansında çok büyük boşluklar veriyor, Tümer zaten Türkiye Ligi zannediyor Avrupa'yı ... Ligde kaliteli oyuncularının yardımıyla iddialı olabilir, ama Avrupa'da bence başarı yakalamaları çok zor. |
| TheBodyGuard |
İletim - 21/08/2006 : 18:05:13 Fenerbahçe Dinamo Kiev ile oynadığı ilk maçta büyük avantaj kaybetti...Bana kalırsa da Fenerbahçe'nin tur atlaması oldukça zor...Umarım Fenerbahçe herkesi yanıltır ve 2.maçı kazanarak turu geçen taraf olur...Eğer Fenerbahçe 100.yılında şampiyonlar ligine kalamazsa ne olur bilemem... |
| BLACKBARON |
İletim - 17/08/2006 : 13:07:44 Fenerbahçe kadrosundaki iyi oyuncuların bireyselliği sayesinde kazanıyor maçları bence.Takım ruhu yok Fenerbahçe'de.Bence turu geçmeleri zor. |
| мєятizм™ |
İletim - 17/08/2006 : 01:13:24 Ben bir başlıkta söylemiştim Dinamo Kiev zor bir rakip,Fb zorlanır diye;nitekim öyle oldu.Fb kadrosuna bakıp her maçı çantada keklik görmesin şimdi Kadıköyde oynayacağı maç önemli ama benim şahsi fikrim geçmesi zor |
| inter_23 |
İletim - 15/08/2006 : 16:18:33 Hep birlikte göreceğiz. |
|
|
|