AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 fenerbahçe bu kadroyla nereye kadar gider
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Homer j
Üye

Turkey
İleti 30

İletim - 14/08/2006 :  14:36:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar walla ben bir fenerli olmama rağmen hiç umtlu değilim ve şampiyonlar ligine gitmesi zorrrrrrrrr

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 15/08/2006 :  16:18:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hep birlikte göreceğiz.

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 17/08/2006 :  01:13:24  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben bir başlıkta söylemiştim Dinamo Kiev zor bir rakip,Fb zorlanır diye;nitekim öyle oldu.Fb kadrosuna bakıp her maçı çantada keklik görmesin şimdi Kadıköyde oynayacağı maç önemli ama benim şahsi fikrim geçmesi zor

*CK
Sayfanın En Üstüne Git

BLACKBARON
Üye

Turkey
İleti 107

İletim - 17/08/2006 :  13:07:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Fenerbahçe kadrosundaki iyi oyuncuların bireyselliği sayesinde kazanıyor maçları bence.Takım ruhu yok Fenerbahçe'de.Bence turu geçmeleri zor.
Sayfanın En Üstüne Git

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 21/08/2006 :  18:05:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Fenerbahçe Dinamo Kiev ile oynadığı ilk maçta büyük avantaj kaybetti...Bana kalırsa da Fenerbahçe'nin tur atlaması oldukça zor...Umarım Fenerbahçe herkesi yanıltır ve 2.maçı kazanarak turu geçen taraf olur...Eğer Fenerbahçe 100.yılında şampiyonlar ligine kalamazsa ne olur bilemem...
Sayfanın En Üstüne Git

R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419

İletim - 21/08/2006 :  19:59:27  Bilgileri Göster  R_Van Der VAARTTT'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya Dinamo Kiev karşısında çok zorlanırlar, Kiev zaten kapanmayı seven, kontra atak takımı.Fener de zaten defansında çok büyük boşluklar veriyor, Tümer zaten Türkiye Ligi zannediyor Avrupa'yı ... Ligde kaliteli oyuncularının yardımıyla iddialı olabilir, ama Avrupa'da bence başarı yakalamaları çok zor.

Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni
Üstünde, çubuklu, formalar vardı
Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben
Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı.
Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi ..
Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki,
Her yolun, sonunda, ölüm olsa da,
Sevenleri kimse ayıramaz ki !!
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu