AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Meduna'nın Başına Gelen Üzücü Olay

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
TheBodyGuard İletim - 21/08/2006 : 18:57:55
Evet arkadaşlar cumartesi günü oynanan Galatasaray - Vestel Manisaspor maçının 81. dakikasında Vestel Manisaspor lu genç oyuncu Meduna'nın sahanın ortasında fenalık geçirmesi tüm Türkiye'yi derinden etkiledi ve bir hayli üzdü...Bunun üzerine ligimizin erken açıldığı ve 30 dereceyi bulan hava sıcaklıklarında maçlar oynandığı ve bunların sonucu olarak da futbolcularımızın risk altında olduğu tartışılmaya başlandı...

Bende bu konudaki görüşlerinizi merak ediyorum...Sizce ligimiz erken mi başlatıldı ? İtalya Ligi örnek mi alınmalı ? Veya şimdi ligler ertelenebilir mi ?

Dediğim gibi bu konuda sizin görüşleriniz nelerdir ?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
|KRONDOR| İletim - 22/08/2006 : 15:36:02
Dur daha, devletin bir şeyler yapması için iki kişinin ölmesi yeterli değil. Şöyle 5-10 kişi daha ölsün, ondan sonra düşünme aşamasına gelinir. Düşünmeleri bitinceye kadar da havalar soğumaya başlar; sonra seneye aynı teraneleri dinleriz.

Umarım yanılıyorumdur.
Karakartal312 İletim - 22/08/2006 : 14:19:17
Peki ya gençlerin durumuna ne demeli. PAF takımı dediğimiz gençler öğle sıcağında oynatılıyor. Gençler de kimsenin umurunda değil. Paf ligi için de mutlaka bir çözüm bulunması gerek.
CrAzY_IVAN İletim - 22/08/2006 : 10:31:18
Evet kesinlikle size katılıyorum. Bu sıcaklarda ligi başlatmak çok büyük hata oldu. Bunun çünkü antremanı var hazırlığı var... Gölgede 35 dereceye varan sıcaklara hangi bünye dayanır, bırakın top peşinde koşturmayı insanlar evinde odadan odaya geçerken fenalaşıyor. Ama bizde sistemin dışına çıkmak zordur, ertelemek falan akıllarına bile gelmez...
TheBodyGuard İletim - 22/08/2006 : 00:52:41
alıntı:
tarafından yazılan:

Şu an saat 23 oldu neredeyse; ama sıcaktan patlıyoruz hala. Bir saatlik, 45 dakikalık geciktirmelerle bu durumların önüne geçilemez. Eğer isterlerse ligleri bir süre erteleyebilirler; soruna yol açacağını düşünmüyorum. Açacaksa da birinin daha hayatını kaybetmesinden daha kötü olamaz.

+1

Dikkat ettiyseniz son 15 günde 2 oyuncumuz hayatını kaybetti...1 oyuncumuz ise ölümden döndü fakat futbol hayatını noktaladı...Artık ders alınmalı diye düşünüyorum...Benim tahminim liglerin bir süre erteleneceği ve devre arası tatilinin daha kısa tutulacağı yönünde...
|KRONDOR| İletim - 21/08/2006 : 22:45:02
Şu an saat 23 oldu neredeyse; ama sıcaktan patlıyoruz hala. Bir saatlik, 45 dakikalık geciktirmelerle bu durumların önüne geçilemez. Eğer isterlerse ligleri bir süre erteleyebilirler; soruna yol açacağını düşünmüyorum. Açacaksa da birinin daha hayatını kaybetmesinden daha kötü olamaz.

0.03 Snitz Forums 2000