AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Meduna'nın Başına Gelen Üzücü Olay
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 21/08/2006 :  18:57:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet arkadaşlar cumartesi günü oynanan Galatasaray - Vestel Manisaspor maçının 81. dakikasında Vestel Manisaspor lu genç oyuncu Meduna'nın sahanın ortasında fenalık geçirmesi tüm Türkiye'yi derinden etkiledi ve bir hayli üzdü...Bunun üzerine ligimizin erken açıldığı ve 30 dereceyi bulan hava sıcaklıklarında maçlar oynandığı ve bunların sonucu olarak da futbolcularımızın risk altında olduğu tartışılmaya başlandı...

Bende bu konudaki görüşlerinizi merak ediyorum...Sizce ligimiz erken mi başlatıldı ? İtalya Ligi örnek mi alınmalı ? Veya şimdi ligler ertelenebilir mi ?

Dediğim gibi bu konuda sizin görüşleriniz nelerdir ?

R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419

İletim - 21/08/2006 :  19:57:02  Bilgileri Göster  R_Van Der VAARTTT'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Öncelikle Meduna'ya, ailesine, Vestel Manisaspor camiasına büyük geçmiş olsun.Öyle bir durumda futbolcuların yerinde bulunsaydım üzüntüden ben ölürdüm herhalde ...

Meduna'nın, kalbe giden damarlarından biri kasına sıkışmış sanırım, dolayısıyla nefes de alamamış, dili de arkaya gitmiş diyorlar.Su eksiği de varmış.Yani, lig fazla erken başlatıldı, ama aradan da epey geçti hani.Şimdi ertelenmesi çok saçma olur bence.Artık sonraki sezondan sonra, liglerin daha geç başlatılacağını sanıyorum.Ders alındı bir kere.

Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni
Üstünde, çubuklu, formalar vardı
Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben
Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı.
Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi ..
Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki,
Her yolun, sonunda, ölüm olsa da,
Sevenleri kimse ayıramaz ki !!
Sayfanın En Üstüne Git

Karakartal312
Üye

Turkey
İleti 296

İletim - 21/08/2006 :  20:38:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Herkes gibi ben de çok üzüldüm Meduna'nın durumuna. Bugün gazetede okudum Meduna'nın futbol hayatı bitmiş. Oynarsa yine risk varmış. Keşke ligimiz biraz daha geç başlasaydı ama 1-2 hafta da ertelenmesi bence hiç de saçma olmaz. Kışın nasıl kötü hava koşullarından dolayı maçlar erteleniyorsa şu an için de aynı sebepten dolayı ertelenebilir. Federasyon önümüzdeki hafta maçlarının saatinde değişiklik yapmış. Trabzonspor dışında bütün maçlar 21.00 ve 21.45 arasında başlayacakmış. Bu da iyi olmuş. En azından havanın biraz daha sıcaklığının etkisinin azaldığı zamanlar.

İnşallah bir daha böyle üzücü olaylar yaşamayız...

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ!
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 21/08/2006 :  22:45:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Şu an saat 23 oldu neredeyse; ama sıcaktan patlıyoruz hala. Bir saatlik, 45 dakikalık geciktirmelerle bu durumların önüne geçilemez. Eğer isterlerse ligleri bir süre erteleyebilirler; soruna yol açacağını düşünmüyorum. Açacaksa da birinin daha hayatını kaybetmesinden daha kötü olamaz.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 22/08/2006 :  00:52:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
tarafından yazılan:

Şu an saat 23 oldu neredeyse; ama sıcaktan patlıyoruz hala. Bir saatlik, 45 dakikalık geciktirmelerle bu durumların önüne geçilemez. Eğer isterlerse ligleri bir süre erteleyebilirler; soruna yol açacağını düşünmüyorum. Açacaksa da birinin daha hayatını kaybetmesinden daha kötü olamaz.

+1

Dikkat ettiyseniz son 15 günde 2 oyuncumuz hayatını kaybetti...1 oyuncumuz ise ölümden döndü fakat futbol hayatını noktaladı...Artık ders alınmalı diye düşünüyorum...Benim tahminim liglerin bir süre erteleneceği ve devre arası tatilinin daha kısa tutulacağı yönünde...
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 22/08/2006 :  10:31:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet kesinlikle size katılıyorum. Bu sıcaklarda ligi başlatmak çok büyük hata oldu. Bunun çünkü antremanı var hazırlığı var... Gölgede 35 dereceye varan sıcaklara hangi bünye dayanır, bırakın top peşinde koşturmayı insanlar evinde odadan odaya geçerken fenalaşıyor. Ama bizde sistemin dışına çıkmak zordur, ertelemek falan akıllarına bile gelmez...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000