|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| GoaL-KeePeR 2 |
İletim - 06/09/2006 : 22:03:32 Evet arkadaşlar, Fenerbahçe Atletico Madrid'den Kezman'ı transfer etti... Bu transferin doğru mu yanlış mı, gerekli mi yoksa gereksiz mi olduğunu söylemenizi ve sizin yorumlarınızı bekliyorum Bence; Transfer çok gerekliydi, hele Kezman gibi bir oyuncu tam Fenerbahçe'ye layık olabilecek bir düzeyde... |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| |KRONDOR| |
İletim - 07/09/2006 : 16:27:46 Dünyada zaten fazlalıksınız, bir de burada yer kaplamayın. Sana söylenecek o kadar şey var ki, dua et forumdayız.
GoaL-KeePeR 2, sen de alıntılarına dikkat et. Böyle davranarak küfür edenden ne farkın kalıyor? |
| GoaL-KeePeR 2 |
İletim - 07/09/2006 : 16:18:08 Sen benim anneme nasıl laf edersin! Ruh hastası! |
| ShApErD |
İletim - 07/09/2006 : 16:04:06 İçerik Silindi! |
| GoaL-KeePeR 2 |
İletim - 07/09/2006 : 15:52:45 İçerik Silindi! |
| -eL_Niño- |
İletim - 07/09/2006 : 15:51:27 laflarına dikkat et yada sana sagopadan bi parça dinletiyim o sana haddini bildirir hakaret ettiğin bir bayan, öğretmen, yönetici ama anne mi bilmem hepsini geride bırak karşındaki senden daha çok saygı duyulan bir insan
anlaşılan toplumda ezilen birisin, ve bu yolla kendi egonu tatmin ediyorsun "sende amma sütmüşsün ha" kelimesi de eminim seni çağrıştırıyordur, durmadan sana söylenen bir söz olmalı ki bilinç altında yer etmiş
şimdi banada aynılarını söylüyceksin belki ama ben senin gibi alt tabaka bir vatandaş değilim müzik yardımcım olur |
|
|
|