AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Mateja Kezman
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391

İletim - 06/09/2006 :  22:03:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet arkadaşlar, Fenerbahçe Atletico Madrid'den Kezman'ı transfer etti... Bu transferin doğru mu yanlış mı, gerekli mi yoksa gereksiz mi olduğunu söylemenizi ve sizin yorumlarınızı bekliyorum

Bence;
Transfer çok gerekliydi, hele Kezman gibi bir oyuncu tam Fenerbahçe'ye layık olabilecek bir düzeyde...

If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James.

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 06/09/2006 :  23:40:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Gerekliydi; çünkü takımda forvet oynayabilecek adam yok. Semih falan tamam da o da bir yere kadar. Avrupa'da ne kadar işe yaradığını gördük hep beraber. Umarım Kezman, takım için oldukça faydalı olur. Söylenenlere bakılırsa, öyle de olacak gibi.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 07/09/2006 :  01:27:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kezman'la ilgili en son konuşulan konulardan biri de gol sonrası yaptığı "çetnik" işareti! Bu konuyu ilk ortaya atan / hatırlatan kişi benim izlediğim kadarıyla 90 dakika programında Haşmet Babaoğlu'ydu. Bundan sonra Kezmanın yaptığı açıklama beni pek tatmin etmedi. Bu işaretin ülkesinin amblemi olduğunu söyledi. Haşmet Babaoğlunun söylediğine göre de Boşnakları öldüren sırp milislerin kullandığı bir işaretmiş. Peki bu futbola siyaset karıştırmak olmuyor mu? Açıklamasında bu eleştirilerin kendisine değil Fenerbahçe'yte zarar vereceğini söylüyor Kezman. Eğer bu ülkede futboluyla değerlendirilmek istiyorsa gol attıktan sonra o işareti yapmamaya dikkat etse iyi olur. Yoksa bir dizi huzursuzluk ortaya çıkacaktır. Bu yönden biraz kıllandığımı söyleyebilirim. Umarım siyaset / ırkçılık sporun önüne geçmez...

http://www.fenerbahce.com/haberler/19507.php

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 07/09/2006 :  02:07:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
O konu fazla uzatıldı bana kalırsa. Aynı hareketi İliç de yaptı; ama kimse umursamıyor. Aynı şeyi Gaziantep teknik direktörü Zenga da yaptı; ama yine değişen bir şey yok. Neden? Burada bir şey yapmamış adamlar çünkü. Kezman geldi, gol attı, üstüne de çetnik işareti yaptı da biz mi duymadık?

Kezman'ın Bosna Hersek maçı sonrasında yaptığı açıklamalar, pek de ırkçı olmadığı izlenimi oluşturuyor. Ki ırkçı ve müslüman karşıtı biri olsaydı, ülkemize de gelmezdi. Profesyonellikle de alakası yok bu işin. Kısacası, daha hiçbir şey yaşanmamışken, böylesine saldırmak gereksiz. Bir amaç da göremiyorum zaten. Önce gelsin, golünü atsın, ondan sonra aynı hareketi yaparsa (ki yapacağını sanmıyorum) tekrar değerlendiririz bu konuyu.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

ShApErD
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 07/09/2006 :  11:13:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben koyu bir galatasaraylı olarak fenerin bu güne kadar en iyi transferiydi ama siz anelkayı da getirdiniz ortegayıda getirdiniz van hojdonk uda getirdiniz bu adamlar artık tanınmıyor fener bu adamları öledürüyor bana göre kezman gibi bir futbolcuda böle olacağını sanmıyorum oldukça iyi bir futbolcu azimli parasını hakkını veren bir oyuncu fenerbahçeyi tbr ederim
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 07/09/2006 :  12:55:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
O futbolcuları fenerbahçe mi öldürdü? Sen hiç "İşleyen demir pas tutmaz" diye bir atasözü duydun mu? O futbolcular gerçekten oynasaydı, azimle çalışsaydı bu gün böyle sönmezlerdi. İyi futbolcu her yerde iyidir. Yeterki sen kendini göstermek iste. Anelkayı da göreceğiz bakalım yeni takımında neler yapıyor. Fenerbahçe'de ölmüş mü ölmemiş mi o da ortaya çıkacak. Eğer bunu Anelka'nın son dönemlerine dayanarak yazdıysan. O hareketlerinin bonservis bedelini aşağıya çekmek için yapılmış kasti hareketler olduğunu bilmiyorsun demektir.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000