AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Galatasaray nereye gidiyor?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
мєятizм™ İletim - 10/09/2006 : 01:13:28
Üst üste alınan beraberliklerle gelen puan kayıpları,kaçan penaltılar ve zevksiz oyun....

Açıkcası oynadığı futbol tatmin edici değil,şişirme toplarla gol atmaya çalışıyor geçen seneden eser yok Hakan Şükür oynamaya devam ettiği sürece Fransa milli takımı gibi beraberlik takımı olur çıkarız..Geçen sene ilk golü atan ve maçı koparan biz,bu sene ilk golü yiyen biz ve maçı toparlayacam diye uğraşan ve tedirgin oynayan yine biz..Böyle giderse GS CL de birşey yapamaz hiç umutlanmasın Gs taraftarı iyice karamsarlaştım açıkcası...!
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
мєятizм™ İletim - 07/12/2006 : 16:36:19
Bir takımın "Prestiji" herşeyden daha önemlidir.Her takım kazanarak taraftarını sevindirmek ister , herhangi bir yenilgi durumunda da taraftar takımına herzaman sahip çıkmalıdır hiçbir zaman küsmemelidir.Gs,Liverpool'a yenilse bile kimsenin gıkı çıkmazdı ne de olsa Gs nin kaybedeceği veya mücadele sonunda kazanabileceği birşey yoktu.Durum ne olursa olsun çıktı ve canını dişine takarak oynadı sırf Prestiji açısından
ShiLMyrO İletim - 06/12/2006 : 16:43:53
Evet bencede çok önemli birşey.Çok iyi moral oldu ve taraftarında yüzü güldü bu galibiyetle.Bence prestijden çok daha taraftarların sevindirilmesi daha iyi oldu.
мєятizм™ İletim - 06/12/2006 : 14:12:52
Şampiyonlar Liginde Liverpool gibi bir devi yedek kadrosuyla çıkmış veya çıkmamış farketmez 3 golle yenmeyi başardık.Gs nin prestiji açısından önemli bir maçtı çokta iyi oynadılar bana göre umarım bu oyun ileriki maçlarda da devam eder.
josephone İletim - 28/11/2006 : 18:40:11
BU GİDİŞLE "CHENNEME"
мєятizм™ İletim - 26/11/2006 : 22:09:49
Fb derbisinde oynamazsa iyi olacak Gs açısından :P zaten sakatlığı var adamın...Bu haftaki kadrosuyla çıksın o maçada Galatasaray...İnşallah Gerets mucize aramaz yine uyduruk bir kadroyla

0.06 Snitz Forums 2000