|
| Yazar |
Konu  |
|
мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509 |
İletim - 10/09/2006 : 01:13:28
|
Üst üste alınan beraberliklerle gelen puan kayıpları,kaçan penaltılar ve zevksiz oyun....
Açıkcası oynadığı futbol tatmin edici değil,şişirme toplarla gol atmaya çalışıyor geçen seneden eser yok Hakan Şükür oynamaya devam ettiği sürece Fransa milli takımı gibi beraberlik takımı olur çıkarız..Geçen sene ilk golü atan ve maçı koparan biz,bu sene ilk golü yiyen biz ve maçı toparlayacam diye uğraşan ve tedirgin oynayan yine biz..Böyle giderse GS CL de birşey yapamaz hiç umutlanmasın Gs taraftarı iyice karamsarlaştım açıkcası...! |
*CK |
|
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 10/09/2006 : 01:20:20
|
| Evet katılıyorum. Böyle oyun olmaz. Rezalet, ön libero dedi Gerets aldılar, ama tık yok. Böyle giderse çok kötü olacak... |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 10/09/2006 : 13:39:56
|
Bence biraz beklemelisiniz.Fenerbahçe'nin de yaptığı transferler oturmuş denemez.Bu hafta Fener'in galibiyeti Galatasaray'ınki gibi bir beraberlik de olabilirdi.2,3 hafta beklemekte fayda var uyum için. Ayrıca Galatasaray uzun toplarla oynadığı sürece Hakan Şükür takımda kalmalıdır.Onun arkadan gelen oyuncunun önüne indirdiği topları Türkiye'de hiç kimse indiremez. |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
|
Karakartal312
Üye

Turkey
İleti 296 |
İletim - 10/09/2006 : 15:40:24
|
| Ya ben çok merak ediyorum bu Carrusca'yı niye aldılar? Adam ilk hafta 56 dk. oynadı. Bir daha kadroda bile yok. Ümit Karan ve Okan da yok. Yönetim ile Gerets arasında bir sorun var gibi.. |
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ! |
 |
|
|
мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509 |
İletim - 11/09/2006 : 13:35:44
|
alıntı: umutcanuğuz tarafından yazılan:
Bence biraz beklemelisiniz.Fenerbahçe'nin de yaptığı transferler oturmuş denemez.Bu hafta Fener'in galibiyeti Galatasaray'ınki gibi bir beraberlik de olabilirdi.2,3 hafta beklemekte fayda var uyum için.
Fenerbahçe ile niye bağdaştırıyorsun bu durumu anlamadım.Konumuz Gs nin üst üste aldığı beraberlikler bizim takımda kim yeni ki uyumdan söz ediyorsun ayrıyetten.Geçen sezonun aynı kadrosu,daha önceki alınan beraberlikler Gs nin lige hazır olmadığının bir göstergesi bana sorarsanız.Carrusca alındı onunda bir katkısı yok girdiği zaman oyuna etkisiz bir eleman gibi dolaşıyor sahada,Okan ı Gerets istememiş diye efenim oynatmıyor yönetime tavır almış heralde;Denizli maçı öncesi Ümit Karan sakat değil kadroda yok Gerets ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim böyle giderse Gs ilk yarıyı çok feci bir puanla kapatır Cl de de kötü sonuçlar alırsa Gerets ligin sonunu göremez |
*CK |
 |
|
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 11/09/2006 : 14:18:19
|
| Bişey demeyeceğim.İlk savunamamı verdiğim andan işler sarpa saracak.Tamam ne diyorsan haklısın. |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|