|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| ShiLMyrO |
İletim - 13/12/2006 : 23:41:35 Evet arkadaşlar maç bitti bizimkiler bitmeden önce:)Biraz daha uzun sürse kalp krizi geçirecekti babam Hayatımda gördüğüm en iğrenç hakemdi demek ki sadece Türk hakemleri hata yapmıyormuş.Bariz bir gölümüzü vermedi.Daha sonrasında Semih'e ikinci sarı kartı gösterip oyundan atmadı Semih gidip kendine kırmızı kart göstermesini söyledi.Bariz bir elle oynamaya sarı kart vermedi vs.Ama çok zevkli ve kran krana bir maç oldu sıra Beşiktaş'ta oda yenerse sevineceğiz.Tek dileğim yarı finalde filan Beşiktaş'la yapalım. (Yok yok yapmayalım onlar bizi yeniyo )Tüm Türkiye'ye hayırlı olsun.
Görüşlerinizi bekliyorum. |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| ShiLMyrO |
İletim - 17/12/2006 : 22:20:20 Eğer golü Fenerbahçe atarsa farkada gidebilir.Golü Fenerbahçe yerse farklıda yenilebilir.Ama Kayseri biraz daha şanslı ve tecrubeli olsa bu takımı eliyecekti.Kayseri bunu başarabiliyora Fener... |
| HighVoltage |
İletim - 17/12/2006 : 15:52:13 Yalnız AZ'nin tam bir deplasman takımı olduğunu unutmamak gerekir. Buradaki maç zor geçecek.İşi burada bitirmemiz lazım ki oraya rahat gidelim.Dünkü gazetelerden birinde şöyle bir başlık atmışlar: "AZ pilavüstü Newcastle" hoşuma gitti doğrusu.. |
| -eL_Niño- |
İletim - 17/12/2006 : 12:55:24 Aslında avantaja çevrilebilir İlk maçta ezici bir üstünlük sağlarlarsa iş ikinci maça sarksa bile rahat olabilirler |
| comandante |
İletim - 17/12/2006 : 03:20:10 ayrıca çok gol yiyorlar gibi görünmesine rağmen hollanda milli takımının defans bloğunun temelini oluşturuyorlar.ilk maçın burda olmasıda dezavantaj. |
| мєятizм™ |
İletim - 16/12/2006 : 23:00:51 AZ Alkmaar Hollanda Liginde iyi bir takım özellikle Şota ve Koevermans ikilisine dikkat etmesi lazım..Kadıköyde mutlak yenmeli(gol yemeden) |
|
|
|