AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Frankfurt-Fener
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 13/12/2006 :  23:41:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet arkadaşlar maç bitti bizimkiler bitmeden önce:)Biraz daha uzun sürse kalp krizi geçirecekti babamHayatımda gördüğüm en iğrenç hakemdi demek ki sadece Türk hakemleri hata yapmıyormuş.Bariz bir gölümüzü vermedi.Daha sonrasında Semih'e ikinci sarı kartı gösterip oyundan atmadıSemih gidip kendine kırmızı kart göstermesini söyledi.Bariz bir elle oynamaya sarı kart vermedi vs.Ama çok zevkli ve kran krana bir maç oldu sıra Beşiktaş'ta oda yenerse sevineceğiz.Tek dileğim yarı finalde filan Beşiktaş'la yapalım. (Yok yok yapmayalım onlar bizi yeniyo)Tüm Türkiye'ye hayırlı olsun.

Görüşlerinizi bekliyorum.

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 14/12/2006 :  00:28:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kıvrandıran bir maçtı, yazık yani böyle bir takım için Kadıköy'de kıvranılmak... Kılpayı kurtardık yine. Keyifli değil ama çok stresliydi.
Sayfanın En Üstüne Git

SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621

İletim - 14/12/2006 :  11:41:36  Bilgileri Göster  SAHNETJER için bir AOL İletisi Gönder  SAHNETJER için bir ICQ İletisi Gönder  SAHNETJER için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
spor konularında pek yorum yapmayı sevmem ama gerçekten hop oturup hop kalktık.
hakem ne kadar da kötü olursa olsun fenerbahçe hiç zorlanmaması lazımdı bu takıma karşı. kezman hiç bi varlık gösteremedi...
ayrıca zico nun yaptığı appiah ı kanatta oynatma fikri bence büyük bi hata az daha maç kaybediliyordu yine de kazandıkları için mutluyuz...

atlayanbaba...
{{{Yalan ne kadar büyük olursa.
İnananda o kadar çok olur......}}}
Sayfanın En Üstüne Git

baroTR
Üye

Turkey
İleti 150

İletim - 14/12/2006 :  16:13:59  Bilgileri Göster  baroTR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya bu maçta bende gidip geldim yine kanalı degistirmek zorunda kaldım stresten tam umudu kesmişken 1 gol gelince bi umutla sarıldık maça
ve zorlada olsa turu geçtik.Ama bizi gururlandırmak icin cok daha iyi
konsantre olmalılar yoksa yine hevesimiz kursakta kalacak

Hold me near, my one friend and guide Carressed by the coldest fears I surrender So Take me away.........
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 14/12/2006 :  23:27:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
by ozoney tarafından yazılan:
(Yok yok yapmayalım onlar bizi yeniyo)

O zaman Baki'ye bir teşekkür et bakalım.
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 14/12/2006 :  23:47:41  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
CrAzY_IVAN tarafından yazılan:

Kıvrandıran bir maçtı, yazık yani böyle bir takım için Kadıköy'de kıvranılmak... Kılpayı kurtardık yine. Keyifli değil ama çok stresliydi.

Volkan kaleye gelen şutların %50'sini içeri almış. Geri kalanları da kucağına gelmiş zaten. Taplam da 4 isabetli şutları var.. :) Hata kimde?

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş: