|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| Kyoshi |
İletim - 16/06/2007 : 23:28:21 Evet arkadaşlar inanılmaz ama gerçek.İnşallah yalan haber falan değildir.
Lincoln Galatasaray'da! Flaş! Flaş! Flaş! İsveçli Tobias Linderoth'u kadrosuna katarak ilk yabancı transferini yapan Galatasaray transferdeki ikinci bombasını Schalke 04'den Lincoln'u transfer ederek gerçekleştirdi. Uzun süren uğraşlar sonucu G.Saray cephesi mutlu sona ulaştı.
CNN Türk ekranlarında 22.50 itibari ile 'son dakika' gelişmesi olarak verilen haberde Schalke 04 ile pazarlıkların sonuçlandığını ve G.Saray'ın Alman ekibiyle Brezilyalı futbolcunun bonservisi için anlaştığı belirtildi.
Lincoln daha önce G.Saraylı yöneticiler ile görüşmüş ve G.Saray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın Lincoln ile kesin anlaşmaya vardıklarını açıklamıştı.
Galatasaray 2. yıldızına kavuştu
Galatasaray, 4.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek, Schalke'nin Brezilyalı futbolcusu Lincoln'ü renklerine bağladı. 16 Haziran 2007 23:01 Oyuncu arayışlarını sürdüren sarıkırmızılılar uzun süreden beri peşinden koştukları Brezilyalı futbolcu ile anlaştı.
Galatasaray, 4.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek, Schalke'nin Brezilyalı futbolcusu Lincoln'ü renklerine bağladı.
Kaynak: CNN Turk.
Formayı da hemen giydirmişler.
http://img522.imageshack.us/img522/8396/lincolnae7.png
|
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| kobebryant |
İletim - 16/07/2007 : 20:49:40 ya ezmiyorum neden herkes yanlis anladi ki sadece elestiriyorum hakikaten de oyle bir deplasmana gitsek ne ana kalıo ne bacı nedir bu bunu eleştirmicem de nei eleştrcem hata sadece onlarda mı _??bunu sadece onlar mı yapıo ?? hayır bizde yapıors ama bn bunu yapn hrkese diorm sahsen ben kmseye bi takm yuzndden ana avrat sovmem |
| inter_23 |
İletim - 16/07/2007 : 18:49:23 Şaka da olsa bunlar iyi değil. Doğu illerini eziyorsun ona bakarsan. Yani yaptığın şakaların nereye uzanacağına az da olsa dikkat et. |
| kobebryant |
İletim - 16/07/2007 : 15:06:21 ya ülkemi ezmiyorum ben asla öyle birşey de yapmam sözlerine dikkat et bence.ben sadece süper lig'in kaliteli bir lig olmadığını söylüyorum tabi italya liginden kaliteli o ayrı |
| Tony_P@rker |
İletim - 16/07/2007 : 14:49:59 alıntı: kobebryant tarafından yazılan:
bence lincoln'de ribery we jardel'in attığı kazıktan atacak adamı cok methettiniz adamda taraftari gorunce super ligi kaliteli bi lig zannedck o doğu takmlarndan birnde deplasmana gtsin bahse warm iki gün sora ülkeisne kaçar :D:D
Sen San Fransisco'da mı yaşıyorsun? Ülkeni daha fazla ezemezdin, tebrik ederim.
Lincoln'un sözleşmesinde 3 ay parasını alamasada kulupten ayrılamaz diye bir madde varmış..
Bknz: http://www.goal.com/tr/Articolo.aspx?ContenutoId=347060&PgId=3
|
| kobebryant |
İletim - 16/07/2007 : 14:35:30 hmm o zmn galatasaray'ın parasının olmadıgını görünce kaçar ne farkeder sonuçta kaçacak :D ayrca ben şaka amaçlı demiştim bu kadar ciddiye almana gerek yoktu |
|
|
|