|
| Yazar |
Konu  |
|
Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475 |
İletim - 16/06/2007 : 23:28:21
|
Evet arkadaşlar inanılmaz ama gerçek.İnşallah yalan haber falan değildir.
Lincoln Galatasaray'da! Flaş! Flaş! Flaş! İsveçli Tobias Linderoth'u kadrosuna katarak ilk yabancı transferini yapan Galatasaray transferdeki ikinci bombasını Schalke 04'den Lincoln'u transfer ederek gerçekleştirdi. Uzun süren uğraşlar sonucu G.Saray cephesi mutlu sona ulaştı.
CNN Türk ekranlarında 22.50 itibari ile 'son dakika' gelişmesi olarak verilen haberde Schalke 04 ile pazarlıkların sonuçlandığını ve G.Saray'ın Alman ekibiyle Brezilyalı futbolcunun bonservisi için anlaştığı belirtildi.
Lincoln daha önce G.Saraylı yöneticiler ile görüşmüş ve G.Saray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın Lincoln ile kesin anlaşmaya vardıklarını açıklamıştı.
Galatasaray 2. yıldızına kavuştu
Galatasaray, 4.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek, Schalke'nin Brezilyalı futbolcusu Lincoln'ü renklerine bağladı. 16 Haziran 2007 23:01 Oyuncu arayışlarını sürdüren sarıkırmızılılar uzun süreden beri peşinden koştukları Brezilyalı futbolcu ile anlaştı.
Galatasaray, 4.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek, Schalke'nin Brezilyalı futbolcusu Lincoln'ü renklerine bağladı.
Kaynak: CNN Turk.
Formayı da hemen giydirmişler.
http://img522.imageshack.us/img522/8396/lincolnae7.png
|
Hoca_Gaffur reloaded.
|
|
GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391 |
İletim - 17/06/2007 : 16:44:26
|
FotoShop sağolsun Bomba transfer hakkaten, en azından bizim Carlos'tan genç bu Lincoln, aslında pek tanınmış değil ama savaşçı ve güçlü bir oyuncu olarak biliyorum. Lincoln Galatasaray'a hayırlı olsun. |
If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James. |
 |
|
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 23/06/2007 : 16:32:26
|
| Bir Fenerbahçeliyim ama Lincoln'e R.Carlos'tan daha iyi bi transfer olarak bakıyorum. Carlos sadece reklam geliri ve forma satışlarını artırır. Ama Lincoln 1,2 senedir çok beğendiğim bir futbolcu. Ve şu an Alex yerine Lincoln'u görmeyi çok isterdim sarı-lacivert formalar içinde. Neyse tebrikler, inşallah bir şansızlık geçirmez ve başarılı bir futbol hayatı yaşar Türkiye'de. |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
|
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 23/06/2007 : 17:40:00
|
| Galatasaray'a hayırlı olsun.. |
 |
|
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 24/06/2007 : 10:11:52
|
alıntı: umutcanuğuz tarafından yazılan:
Bir Fenerbahçeliyim ama Lincoln'e R.Carlos'tan daha iyi bi transfer olarak bakıyorum. Carlos sadece reklam geliri ve forma satışlarını artırır. Ama Lincoln 1,2 senedir çok beğendiğim bir futbolcu. Ve şu an Alex yerine Lincoln'u görmeyi çok isterdim sarı-lacivert formalar içinde. Neyse tebrikler, inşallah bir şansızlık geçirmez ve başarılı bir futbol hayatı yaşar Türkiye'de.
Bir Fenerbahçeli olarak çok karamsarsın. Ö. Canaydın'ın dediğine göre Lincoln Avrupa'da oynayan en iyi oyuncuymuş. Adam tek kalemde Messi'sini, Ronaldinho'sunu, Lampard'ını, Henry'sini sildi attı, vay be. :D Lincoln'ün medyada bu kadar geniş yankı uyandırmasının sebebi, Fenerbahçe - Schalke maçlarında normalin üstünde, fazlasıyla parlamasıdır. Onun dışında, Alex'le aynı mevkide oynamasına rağmen ondan daha hızlı ve güçlü olabilir ama bu mevkide oynayıp da hız ve güç yönünden Alex'ten geri kalan herhangi bir oyuncu yetenekleri mükemmel düzeyde olmadığı sürece Süper Lig'te barınamaz. Nitekim yetenekleri de tartışılmaz ki Alex'e yakın. Ancak Alex kadar skora etkili bir oyuncu değil. Bunu BundesLiga maçlarını izleyen arkadaşlar bilecektir. Ha gelir tüm maçlarını Fenerbahçe'yle olan maçlarındaki gibi oynar, orasını bilemem. Ancak Almanların oyun tarzı her zaman için bizden daha disiplinli olmuştur ve Lincoln'de Türkiye'de şimdiye kadar yaptığı transferlerle en köklü değişiklikleri yapmış olan takıma gitti. Bu ne kadar olumlu, ne kadar olumsuz etkiler onun oyun tarzını, bunu zaman gösterecektir. Oyuncu her ne kadar iyi oynarsa oynasın takım, takım olmasını bilemediği sürece bir etkisi olmayacaktır. Umarım Canaydın, Lincoln'ün de parasını ödemeyi unutmaz da başımıza ikinci bir Ribery vakası çıkmaz. :) |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
|
Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334 |
İletim - 24/06/2007 : 17:11:08
|
alıntı: Dodo tarafından yazılan:
alıntı: umutcanuğuz tarafından yazılan:
Bir Fenerbahçeliyim ama Lincoln'e R.Carlos'tan daha iyi bi transfer olarak bakıyorum. Carlos sadece reklam geliri ve forma satışlarını artırır. Ama Lincoln 1,2 senedir çok beğendiğim bir futbolcu. Ve şu an Alex yerine Lincoln'u görmeyi çok isterdim sarı-lacivert formalar içinde. Neyse tebrikler, inşallah bir şansızlık geçirmez ve başarılı bir futbol hayatı yaşar Türkiye'de.
Bir Fenerbahçeli olarak çok karamsarsın. Ö. Canaydın'ın dediğine göre Lincoln Avrupa'da oynayan en iyi oyuncuymuş. Adam tek kalemde Messi'sini, Ronaldinho'sunu, Lampard'ını, Henry'sini sildi attı, vay be. :D Lincoln'ün medyada bu kadar geniş yankı uyandırmasının sebebi, Fenerbahçe - Schalke maçlarında normalin üstünde, fazlasıyla parlamasıdır. Onun dışında, Alex'le aynı mevkide oynamasına rağmen ondan daha hızlı ve güçlü olabilir ama bu mevkide oynayıp da hız ve güç yönünden Alex'ten geri kalan herhangi bir oyuncu yetenekleri mükemmel düzeyde olmadığı sürece Süper Lig'te barınamaz. Nitekim yetenekleri de tartışılmaz ki Alex'e yakın. Ancak Alex kadar skora etkili bir oyuncu değil. Bunu BundesLiga maçlarını izleyen arkadaşlar bilecektir. Ha gelir tüm maçlarını Fenerbahçe'yle olan maçlarındaki gibi oynar, orasını bilemem. Ancak Almanların oyun tarzı her zaman için bizden daha disiplinli olmuştur ve Lincoln'de Türkiye'de şimdiye kadar yaptığı transferlerle en köklü değişiklikleri yapmış olan takıma gitti. Bu ne kadar olumlu, ne kadar olumsuz etkiler onun oyun tarzını, bunu zaman gösterecektir. Oyuncu her ne kadar iyi oynarsa oynasın takım, takım olmasını bilemediği sürece bir etkisi olmayacaktır. Umarım Canaydın, Lincoln'ün de parasını ödemeyi unutmaz da başımıza ikinci bir Ribery vakası çıkmaz. :)
Skora etki edebilecek bir oyuncu değil mi?.Bundesliganın en iyi 2-3 orta saha oyuncusundan biri kabul ediliyordu adam:).Bundesliga ile ligimiz arasındaki kalite farkını ortaya koyarsak sonuç ortaya çıkacaktır.Sakatlanmadan önce çok iyi oynuyordu.Sakatlandıktan sonra maçıncı izlemedim hiç.Durumu ne bilemiyorum.Ama teknik kapasiteyi kullanma yönüyle alexten daha üstün bence. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|