AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Unutulmaz Spiker Yorumları!

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
fatih52 İletim - 29/08/2007 : 18:16:35
Ben bu yazıyı okuduktan sonra Ümit Aktan'a yetişememiş bir nesil olarak çok üzüldüm. Neyseki arada bir İlker Yasin Avrupa maçlarını anlatıyorda bu eksikliğimizi gideriyor :)

“Bağırıyorummm, haykırıyorummm hatta sevinçten çıldırıyorummmm”
Ercan Taner, Galatasaray-Leeds United maçının bitiminde...

“Hami dandi’ye “dan!” diye çaktı...”
Ümit Aktan, Dundee United-Trabzon maçında, Hami’nin golünden sonra...

Ümit Aktan, Grasshoppers-Galatasaray maçında :
“Gollerimizi Hagi ile Arif attı sayın seyirciler. Bu tablo bana büyük Türk Bestecisi Hacı Arif Bey’i hatırlatıyor, nedense..?”

“Zaten bizim Neuchatel’den de 5 tane çocuğumuz var!”
Ümit Aktan ()

Galatasaray’ın Werder Bremen’e, deplasmanda 2-1 yenilmesinden sonra umut verici bir skor olduğu için, sevinçli bir halde Mustafa Denizli’nin yanına koşan Bülent Karpat:
“Mustafa, iki, bir daha kaç eder?”

“Tugay vurursa gol olur, vuruyoooor, aut...”
Bülent Karpat

Euro2000, Türkiye çeyrek finale çıkmış, Hüseyin Başaran Ömer Üründül’le rakibimiz Portekiz hakkında tartışıyor:
“Şimdi bu Portekiz’de Figo diye bir arkadaş var…”

Maç: Kocaelispor - Beşiktaş
Yayın: TGRT
Spiker: (yine) Ümit Aktan
“Amokachi malvarlığını içine soktu...”
(Amokachi altın zincirini formasının içine sokmuştur...)

Fenerbahçe-Karşıyaka maçı, Öztürk Pekin :
“Aygün kaleci ile karşı karşıya... Aygün... Aygün!!...At onu Aygün!!!!....Ahaha! gooooll!!!!....Eehehooe ee e e... Yani futbolun guzelliği için at Aygün, seyir zevki için at...”

“Hakan, önünde kocaman bir kale, bir plase yapsan yetecek gole...”
İlker Yasin (1995). Euro96, grup eleme maçı, İsviçre-Türkiye (1-2), Hakan şükür bir gol pozisyonunu kaçırdıktan sonra...

Manchester Utd.-GS maçında Cantona Stumpf’a yaptığı faulden sonra özür dilerken:
“Bir Fransız, bir Almandan, bir Türk ve bir İngiliz takımlarının maçında özür diliyor!”
Ümit Aktan

Manchester Utd-GS maçının bitişini yine Ümit Aktan’dan dinliyoruz:
“Bu 90 dakikada üç sıfır.....lık bir Manchester galibiyetini bile az gören seyirciye karşı, üç iki.....lik bir Galatasaray galibiyetinin sevincini yaşarken, maçı üç üç bitirmenin üzüntüsünü yaşıyoruz”

20000/2001 sezonu Şampiyonlar Ligi, çeyrek final maçı. Galatasaray-Real Madrid karşı karşıya... Radyodan anlatan : Ümit Aktan, maç, 2-0’dan 3-2’ye döndükten sonra:
“Hagi yine yokluyor kaleyi. -Ümit, Hasan ve Jardel’den sonra Casillas’a bir ampul de ben takacagim- diyor. İspanya’da da varız Real Madrid. Madrid’de de varız, orada da takarız!”

“Ee tabii, sevgi olayı Ercan!” (Collina oyundan çıkan Hagi’nin elini sıkınca Tanju Çolak’ın Ercan Taner’e söylediği sözler...)

İlker Yasin, Oliviera’nın “hat-trick” yaptığı Belçika-Türkiye maçı esnasında:
“Evet sayın seyirciler, elin zencisi, elin arabı ‘hat-trick’ yapıyor, bizim Hakan’ımız, bizim Oktay’ımız uyuyor...”

Abidin Aydoğdu Danimarka-Fransa maçını anlatıyor...
Zidane koşarken topa basar ve düşer: “Evet Zidane’dan fantastik hareketler”

Yanlış karar veren hakemi seyirciler protesto eder... “Bu dünyadaki en yalnız insanlar hakemlerdir, sevgili seyirciler... Bu dünyanın her yerinde böyledir!”

Akın Göksu, Meltem TV’de Peruggia-Trabzonspor arasında oynanan UEFA Kupası maçını anlatıyor. Bir ara yorumcu Hüseyin Tok’un ismini karıştırıyor:
“Evet sayın Top... Eee top? Top sahada.. Sayın tok...”
Aynı maçta, Trabzon 3-1 öne geçince İtalyan taraftarlar ellerine ne geçerse sahaya atar, yan hakem can havliyle bayrağını atıp sahanın ortasına kaçar. Bizim oyunculardan biri işgüzarlık olsun diye yerdeki bayrağı alıp hakemlere getirirken :
“Evet, işte görüyorsunuz sayın seyirciler, sahaya Galatasaray bayrağı atmışlar!!”

25.07.2001 tarihinde oynanan Galatasaray-Vllaznia, Şampiyonlar Ligi 2. öneleme turu ilk maçı. Maç Kanal D’den yayınlanıyor ve İlker Yasin anlatıyor:
“Ahh! Arif... Orda döndün mü vuracaksın...Taaak!”
“Ümit Karan, boyu 1.81 olmasına rağmen taymingi iyi, iyi vuruşuyor toplarla”

Yıl 1988, GS-Monaco çeyrek final maçı, Prekazi’nin unutulmaz golü radyodan Orhan Ayhan tarafından şöyle anlatılır:
“Prekazi geliyooooor, vuruyoooooor, ohhhhha! be Prekazi bu ne beee!”

<ALINTIDIR>
ntvmsnbc.com
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
cvx_ccx_start İletim - 18/09/2007 : 17:47:11
Gülmekten kırılacağım
furkan_onur İletim - 16/09/2007 : 01:30:11
elazığsporun bir başkanı vardı.adı bakiyle başlıyodu tam hatırlayamadım.Spikerin biri sormuş:Elazığsporun kondisyonu yok demiş.
Başkan:Alırız,alırız:)

Cyprus Hero İletim - 01/09/2007 : 03:37:23
şahane ya brawo walla
TheBodyGuard İletim - 30/08/2007 : 12:03:34
alıntı:
PaLaD1N tarafından yazılan:

Dünkü maçta çok güldüğüm bir olay: Deivid kanadından orta sahanın ortasına 2 adım attı, spiker:
-Devid Deivid Deivid, sanki sahada 3 Deivid var !

Bir de Alex'in golü sonrası:
Alex Alex Alex Alex Alex Alex Alex Alex 100 kere Alex 1000 kere Alex hep Alex!

Sanki deterjan markası xD hep Alex

Hehe, dünkü maçta benimde dikkatimi çekti onlar. Özellikle Alex'in golünden sonra spikerin yorumu çok komikti. :))
Palad1n İletim - 30/08/2007 : 12:00:09
Dünkü maçta çok güldüğüm bir olay: Deivid kanadından orta sahanın ortasına 2 adım attı, spiker:
-Devid Deivid Deivid, sanki sahada 3 Deivid var !

Bir de Alex'in golü sonrası:
Alex Alex Alex Alex Alex Alex Alex Alex 100 kere Alex 1000 kere Alex hep Alex!

Sanki deterjan markası xD hep Alex

0.05 Snitz Forums 2000