|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| fatih52 |
İletim - 30/08/2007 : 20:45:34 (A) Grubu Liverpool (İngiltere) Porto (Portekiz) Marseille (Fransa) Beşiktaş (Türkiye)
(B) Grubu Chelsea (İngiltere) Valencia (İspanya) Schalke 04 (Almanya) Rosenborg (Norveç)
(C) Grubu Real Madrid (İspanya) Werder Bremen (Almanya) Lazio (İtalya) Olympiacos (Yunananistan)
(D) Grubu Milan (İtalya) Benfica (Portekiz) Celtic (İskoçya) Shakhtar Donetsk (Romanya)
(E) Grubu Barcelona (İspanya) Lyon (Fransa) Stuttgart (Almanya) Glasgow Rangers (İskoçya)
(F) Grubu Manchester United (İngiltere) Roma (İtalya) Sporting (Portekiz) Dinamo Kiev (Rusya)
(G) Grubu İnter (İtalya) PSV Eindhoven (Hollanda) CSKA Moscova (Rusya) Fenerbahçe (Türkiye)
(H) Grubu Arsenal (İngiltere) Sevilla - AEK (İspanya - Yunanistan) Steau Bucuresti (Romanya) Slavia Prag (Çek Cumhuriyeti)
Her iki takımımıza da şimdiden başarılar diliyorum. |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| nurettinki |
İletim - 08/09/2007 : 00:09:52 grubun zorlu olması seyir zevkini arttırır diye düşünüyorum.zayıf rakipleri geçerek nereye kadar gidilebilir tartışılır, bence büyük rakiplerle çarpışa çarpışa ilerlemek daha faydalı olur, hele ki vizyonunuzda kupa ya da en azından finali varsa kuvvetli takımlar çıkacaktır hep karşımıza,bir fb'li olarak daha zor rakiplari tercih ederdim, farklı düşünenler için elbette iyi bir grup.
|
| inter_23 |
İletim - 04/09/2007 : 00:27:48 Sevilla 4 - 1 aldı. Yeni yorum yapıyorum. Beşiktaş'ın işi Fenerbahçe'ye göre çok zor. Fenerbahçe o gruptan 2. olarak çıkması lazım. CSKA Moskova çok kötü durumda. PSV ise yıldızlarını sattı, eskisi gibi değil. İnter'e diyecek laf bulamıyorum =). Beşiktaş, Liverpool avrupa kupalarında ki başarısı apaçık ortada, Porto ise zor bir deplesman, Marsilya'yı zorlanmadan geçeceğine inanıyorum... |
| Karakartal312 |
İletim - 03/09/2007 : 20:03:15 Sevilla-Aek maçı daha oynanmadığı için öyle yazılmış. |
| ShiLMyrO |
İletim - 02/09/2007 : 15:57:54 Sevilla-AEK ile mi birleşti yahu ? Gerçi pek takip etmiyorum futbolu ama:)
Bencede en iyi kuraları çekjmişler.İnter ve Liverpool dan alınacak 1'er puan altın değerinde diye düşünüyorum.İnşallah iki takımımızda gruplardan çıkar. |
| sagopa-gok |
İletim - 31/08/2007 : 15:05:33 Bence de gayet güzel gruplara düştüler özellikle fenerbahçenin 2.tur garanti olmalı çünkü elindeki kadro gayet güzel ve zico bu kadroyu kullanmayı bilirse heycanlı bir sezon izleriz 2.tur,çeyrek final gibi beşiktaşa gelirsek a do gayek güzel bi kadroya sahip en az oda grupta 2. olmalı.Bu arada bu heycanı çok özlemişim 2 takım birden ş.l'ndeyiz inşallah 2 takımımız içinde güzel bi sezon olur. |
|
|
|