AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Şampiyonlar Ligi Rakiplerimiz ve Gruplar
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 30/08/2007 :  20:45:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
(A) Grubu
Liverpool (İngiltere)
Porto (Portekiz)
Marseille (Fransa)
Beşiktaş (Türkiye)

(B) Grubu
Chelsea (İngiltere)
Valencia (İspanya)
Schalke 04 (Almanya)
Rosenborg (Norveç)

(C) Grubu
Real Madrid (İspanya)
Werder Bremen (Almanya)
Lazio (İtalya)
Olympiacos (Yunananistan)

(D) Grubu
Milan (İtalya)
Benfica (Portekiz)
Celtic (İskoçya)
Shakhtar Donetsk (Romanya)

(E) Grubu
Barcelona (İspanya)
Lyon (Fransa)
Stuttgart (Almanya)
Glasgow Rangers (İskoçya)

(F) Grubu
Manchester United (İngiltere)
Roma (İtalya)
Sporting (Portekiz)
Dinamo Kiev (Rusya)

(G) Grubu
İnter (İtalya)
PSV Eindhoven (Hollanda)
CSKA Moscova (Rusya)
Fenerbahçe (Türkiye)

(H) Grubu
Arsenal (İngiltere)
Sevilla - AEK (İspanya - Yunanistan)
Steau Bucuresti (Romanya)
Slavia Prag (Çek Cumhuriyeti)

Her iki takımımıza da şimdiden başarılar diliyorum.

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 30/08/2007 :  22:04:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bana kalırsa Fenerbahçe çekilebilecek en iyi kurayı çekti. 1.torbadan çıkabilecek en iyi takımlar Arsenal ve İnter'di. Ve İnter Fenerbahçe'nin grubunda. 2.torbadan ise yine çıkabilecek en iyi takımlardan birisi olan PSV çıktı. Sevilla, Lyon, Schalke 04, Werder Bremen gibi takımlara oranla daha zayıf olduğunu düşünüyorum. 3.torbadan da S.Bükreş, S.Lizbon ve CSKA Moskova çıkabilecek en iyi takımlardı ve bu torbadan da CSKA çıktı.

Beşiktaş'a gelince, kendi takımımın adına konuşacak olursam, Liverpool'dan oldukça çekiniyorum. Müthiş bir taraftar grubu var. Ya da ben niye çekiniyorum onlar Çarşı'dan çekinsin. :D Şaka bir yana Liverpool oldukça zor bir kura olmuş bence. Porto ise her ne kadar Mourinho dönemindeki gibi olmasa da her zaman korktuğum takımlardan birisi olmuştur. Eski gücünde olmayan Marsilya'nın da iyi bir kura olduğunu düşünüyorum.

Sonuç olarak, her iki ekibimize de ŞL'de başarılar dilerim.
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 30/08/2007 :  23:01:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Her iki takım için de şanslı bir kura olmuş. Fenerbahçe'ye nazaran beşiktaş'ın grubu biraz daha zorlu olmuş. Porto ve Liverpool grubun dişlileri. Özellikle de Liverpool maçları çok zorlu geçecek. Sanki kupa için bu sene daha bir hırslılar.

Fenerbahçe'ye gelecek olursak, bizi zorlayabilecek tek takım İnter. Diğer rakipleri zaten tanıyoruz, biliyoruz. İnter de eski gücünde değil ama yine de zorlu olacak. Sonuçta bir İtalyan takımı.

Dileğim her iki takımın da Şampiyonlar Liginde yüzümüzü güldürecek başarılar elde etmesidir.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 31/08/2007 :  02:07:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Fenerbahce"nin isi biraz zor gözüküyor, Inter basi ceker, Psv ile Fener de cekisir gibi. Sonucta bizi temsil eden iki takimimiza da basarilar diliyorum.

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905

İletim - 31/08/2007 :  14:49:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kuralar iki takım içinde iyi diyebiliriz. Yani işimiz şansa değil bize kalmış bişey. 1. torbadan gelen takımlar (Liverpool,İnter) alınacak 1,2 puan ve diğerler maçlardan alınacak 2 galibiyet , 2 beraberlik yeter.

Ne yak mektubun ucunu
Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir
Zarfı kapatırken yalnız
Kuytu dudaklarını çokça değdir

Sunay Akın
Sayfanın En Üstüne Git

sagopa-gok
Üye

Turkey
İleti 135

İletim - 31/08/2007 :  15:05:33  Bilgileri Göster  sagopa-gok için bir AOL İletisi Gönder  sagopa-gok için bir ICQ İletisi Gönder  sagopa-gok'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  sagopa-gok için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence de gayet güzel gruplara düştüler özellikle fenerbahçenin 2.tur garanti olmalı çünkü elindeki kadro gayet güzel ve zico bu kadroyu kullanmayı bilirse heycanlı bir sezon izleriz 2.tur,çeyrek final gibi beşiktaşa gelirsek a do gayek güzel bi kadroya sahip en az oda grupta 2. olmalı.Bu arada bu heycanı çok özlemişim 2 takım birden ş.l'ndeyiz inşallah 2 takımımız içinde güzel bi sezon olur.

Rakip belli oldu Liverpool.Allah yardımcımız olsun :)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000