AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Ertuğrul Sağlam istifa

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
nurettinki İletim - 11/11/2007 : 01:16:49
8-0 skordan sonra hoca istifasını vermiş ya da isterlerse veririm demiş,
ne güzel böylece diğer Türk teknik adamların önünü kapatırsın.
ilk fırsatta istifa kelimesini ağzına alan Ertuğrul hoca benim tahminlerimi boşa çıkarmamış oldu.
ligin başında verdiği demeçlerde diğer iki büyük kulube sataşmalar yapan bu hocanın kendini işine değil de başka yerlere verdiğini düşünmüştüm,şimdi takım tarihi bir ayıba imza atınca da bırakıp gideyim diyor,ben takımın başındayım tüm sporseverlere bu ayıbı unutturacağım kovsalar da gitmem demesi lazım, tabi böyle bir iddia ile geldiyse beşiktaş'a...
4   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
sdal188 İletim - 13/11/2007 : 15:28:38
Bence Ertuğrul hocanın bi kusuru yok. Yıldırım Demirören artık gitmeli kaç senedir bu iş olmuyorsa suçu kendinde aramalıdır.Yoksa şampiyonluk çok zor.
nurettinki İletim - 11/11/2007 : 22:54:38
Ertuğrul hocanın günahını almışız,bir tv kanalından duyduğum habere dayanarak yazmıştım eleştiriyi,demeçlere baktığımda söylenmesi gerekenleri söylemiş,özür diliyorum.
berkay_1907 İletim - 11/11/2007 : 13:49:05
turkıyeyı 5 paralık ettıler taraftarın gozunden dustuler sonra sıvas darbesi
Karakartal312 İletim - 11/11/2007 : 10:49:07
Arkadaşım Ertuğrul Sağlam'ın istifa gibi bir düşüncesi yok. Ertuğrul'un bu konudaki görüşleri:

''İSTİFA ETMEYİ HİÇ DÜŞÜNMEDİM''

Öte yandan Sağlam, maçtan sonra Lig TV'de canlı yayında yaptığı açıklamada, bir soru üzerine, istifayı hiç düşünmediğini belirterek, şunları söyledi:

"İstifa etmeyi hiç düşünmedim. "
Herkesin istediği Beşiktaş'ı 3-4 ayda oluşturacağım' diye bir iddiayla gelmedim. Bazı konularda sıkıntımız var, bunları gidermek adına şu anda yapılacak fazla birşey yok. Devre arasını bekliyoruz. Devre arasında toparlanma adına yapacağımız bazı şeyler olacaktır. Del Bosque, Tigana ve Rıza hoca gelmiş, gitmiş. Eğer insanlar bir takımda başarı istiyorsa, istikrar oluşturmak lazım. Transferlerde zaman zaman yanlışlar olabilir, ya da o günkü imkanlar ölçüsünde bizim öyle davranmamız gerekiyordu. Transferlerde iyi olanlar da var beklentilerimizi karşılamayanlar da var.

şeklinde röportajı var.
Kaynak:http://www.karakartal.com/haberler/22768.php

Ayrıca taraftarlar da dün akşamki maçta "Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam" tezahüratlarıyla Ertuğrul'a desteğini gösterdiler. Şu an Bjk de bırakıp gitmesi gereken varsa o da başkan ve Sinan Engin dir...

0.03 Snitz Forums 2000