AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Ertuğrul Sağlam istifa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

nurettinki
Seçkin Üye

Turkey
İleti 187

İletim - 11/11/2007 :  01:16:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
8-0 skordan sonra hoca istifasını vermiş ya da isterlerse veririm demiş,
ne güzel böylece diğer Türk teknik adamların önünü kapatırsın.
ilk fırsatta istifa kelimesini ağzına alan Ertuğrul hoca benim tahminlerimi boşa çıkarmamış oldu.
ligin başında verdiği demeçlerde diğer iki büyük kulube sataşmalar yapan bu hocanın kendini işine değil de başka yerlere verdiğini düşünmüştüm,şimdi takım tarihi bir ayıba imza atınca da bırakıp gideyim diyor,ben takımın başındayım tüm sporseverlere bu ayıbı unutturacağım kovsalar da gitmem demesi lazım, tabi böyle bir iddia ile geldiyse beşiktaş'a...

Karakartal312
Üye

Turkey
İleti 296

İletim - 11/11/2007 :  10:49:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşım Ertuğrul Sağlam'ın istifa gibi bir düşüncesi yok. Ertuğrul'un bu konudaki görüşleri:

''İSTİFA ETMEYİ HİÇ DÜŞÜNMEDİM''

Öte yandan Sağlam, maçtan sonra Lig TV'de canlı yayında yaptığı açıklamada, bir soru üzerine, istifayı hiç düşünmediğini belirterek, şunları söyledi:

"İstifa etmeyi hiç düşünmedim. "
Herkesin istediği Beşiktaş'ı 3-4 ayda oluşturacağım' diye bir iddiayla gelmedim. Bazı konularda sıkıntımız var, bunları gidermek adına şu anda yapılacak fazla birşey yok. Devre arasını bekliyoruz. Devre arasında toparlanma adına yapacağımız bazı şeyler olacaktır. Del Bosque, Tigana ve Rıza hoca gelmiş, gitmiş. Eğer insanlar bir takımda başarı istiyorsa, istikrar oluşturmak lazım. Transferlerde zaman zaman yanlışlar olabilir, ya da o günkü imkanlar ölçüsünde bizim öyle davranmamız gerekiyordu. Transferlerde iyi olanlar da var beklentilerimizi karşılamayanlar da var.

şeklinde röportajı var.
Kaynak:http://www.karakartal.com/haberler/22768.php

Ayrıca taraftarlar da dün akşamki maçta "Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam" tezahüratlarıyla Ertuğrul'a desteğini gösterdiler. Şu an Bjk de bırakıp gitmesi gereken varsa o da başkan ve Sinan Engin dir...

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ!
Sayfanın En Üstüne Git

berkay_1907
Üye

Turkey
İleti 20

İletim - 11/11/2007 :  13:49:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
turkıyeyı 5 paralık ettıler taraftarın gozunden dustuler sonra sıvas darbesi
Sayfanın En Üstüne Git

nurettinki
Seçkin Üye

Turkey
İleti 187

İletim - 11/11/2007 :  22:54:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ertuğrul hocanın günahını almışız,bir tv kanalından duyduğum habere dayanarak yazmıştım eleştiriyi,demeçlere baktığımda söylenmesi gerekenleri söylemiş,özür diliyorum.
Sayfanın En Üstüne Git

sdal188
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 13/11/2007 :  15:28:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence Ertuğrul hocanın bi kusuru yok. Yıldırım Demirören artık gitmeli kaç senedir bu iş olmuyorsa suçu kendinde aramalıdır.Yoksa şampiyonluk çok zor.

KARTAL GOL GOL GOL!

Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000