AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Transfer Dönemi

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
sdal188 İletim - 25/12/2007 : 10:29:27
Evet beşiktaştan başlayalım
bence bobonun yanına iyi bir forvete ihtiyaç var.Defansa gerek yok
Sizce..
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
scrambler İletim - 04/09/2008 : 13:31:06
alıntı:
kobebryant tarafından yazılan:

Sağol scrambler hocam alıştık artk böyle sürprizlere. Biz ki geçen sene Trabzonspor'u eledik, birde şurdaki rezalete bakın. Kombine biletim olmadığı için gidememiştim maça üzülmüştüm ama iyi ki gitmemişim ettiğim küfürlerle kalacaktım. Daha bu takımı değiştirmek için ne beklerler hala anlamış değilim. Bu kadar taraftar boş yere mi her maça geliyor.

!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik) (=
kobebryant İletim - 04/09/2008 : 01:09:14
Sağol scrambler hocam alıştık artk böyle sürprizlere. Biz ki geçen sene Trabzonspor'u eledik, birde şurdaki rezalete bakın. Kombine biletim olmadığı için gidememiştim maça üzülmüştüm ama iyi ki gitmemişim ettiğim küfürlerle kalacaktım. Daha bu takımı değiştirmek için ne beklerler hala anlamış değilim. Bu kadar taraftar boş yere mi her maça geliyor.
scrambler İletim - 03/09/2008 : 23:29:42
Adana Demir şokta: 3-4
Fortis Türkiye Kupası 1. kademe maçında İskenderun Demirçelikspor, normal ve uzatma süresi 0-0 biten karşılaşmada Adana Demirspor'u penaltılar sonucu 4-3 yenerek üst tura yükseldi.

Stat: 5 Ocak
Hakemler: Yusuf Yılmaz, Felat Tekeş, Mahmut Arık
Adana Demirspor: Murat, İlhan, Bora (Dk. 106 Ömer Faruk), İbrahim, Mehmet, Emre, Ali (Dk. 73 Şahin), Nureddin, Cihan, Serdar (Dk. 54 Erdim), Alican
İskenderun Demirçelikspor: Ömer Kısa, Ziya, Ömer Deniz, Remzi, Taner, Kadir (Dk. 46 Hüseyin), Salih, Fatih, Volkan (Dk. 68 Bülent), Recep, Deniz (Dk. 52 Ahmet)
Sarı Kartlar: Dk. 35 Ali (Adana Demirspor), Dk. 13 Fatih, Dk. 32 Salih, Dk. 98 Ömer Deniz, Dk. 105 Remzi (İskenderun Demirçelikspor)

Not: Alıntıdır!..

Geçmiş olsun Kobe (=
Palad1n İletim - 03/09/2008 : 22:22:57
Kafanın yarısını komple uçurmuşsun hatta :) Neyse fazla dağıtmayalım.
scrambler İletim - 03/09/2008 : 22:21:41
alıntı:
PaLaD1N tarafından yazılan:

O işaret tırnak işareti değil =) Bir de, "sağlamış"..

Ne işareti peki o? Yani yanlış mı biliyorum? He şimdi aklıma geldi. Kesme işaretiydi, doğruydu yahu (= ''Sağlamış'' a gelirsek bilmemekten değil, yanlış yazmaktan kaynaklanıyor (= Ama şu kesme işareti yeni aklıma geldi. Kaş yapalım derken, göz çıkarmışız (=

0.03 Snitz Forums 2000