AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Transfer Dönemi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 48

sdal188
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 25/12/2007 :  10:29:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet beşiktaştan başlayalım
bence bobonun yanına iyi bir forvete ihtiyaç var.Defansa gerek yok
Sizce..

KARTAL GOL GOL GOL!

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 25/12/2007 :  13:38:41  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bjk'ın transfere ihtiyacı defansa bi takviye yapılmalı gelene geç diyolar.

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 25/12/2007 :  17:18:44  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hıncal Uluç'un deyişine göre Fener'in kaleye, defansın göbeğine, beklere, kanatlara, forvete ve orta sahanın ortasına dünya yıldızı olarak nitelendirilebilinecek oyuncuların alınması şartmış. Aksi halde Fenerbahçe'nin ikinci yarıda işi çok zormuş. Üstüne bi' de Carlos'un artık sol bek oynayamadığını felan iddia etti. Fener'de Alex, Carlos ve Aurelio hariç tüm futbolcular yedek bile oynamaması gereken futbolcularmış. Alex'le Aurelio da oldukça sıradan ve yetersiz sayılabilirmiş. Yok, ya başka maç izletiyorlar adamcağıza ya da artık yaşına başına vermek lazım. Farklı olmak adına olayı bu kadar abartmanın ve yoldan çıkarmanın anlamı nedir ki..
Benim fikrimi sorarsanız Fener'in defans göbeğine hoş bir takviye yapması şart. Forvete de transfer yapılabilinir ama pek şart da değil gibi..

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

chessmaster
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 25/12/2007 :  17:35:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
fener de forvet de semih pek güven vermiyor , ama kejman ın yanında mübarek maradona... galatasaray a bir forvet oyuncusu , kalite bir orta saha ve defans ın sağ kanadına bir adam yakışır diyorum, beşiktaş a ise kesinlikle bir forvet lazım defans a da iyi bir oyuncu alınmalı bence , trabzonspor a ise bir forvet , ve yaratıcı , sürekli oyunun içinde olan ofansif bir oyuncu lazım diye düşünüyom ben şahsen...
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 25/12/2007 :  19:16:12  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Tam aksine Trabzon'un kaybı orta sahada pres yapıp top çalan, mücadeleci oyuncuların bulunmaması. Yoksa yaratıcı ofansif oyuncudan bol ne var Trabzon'da? Gökdeniz, Ceyhun, Yattara..

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 25/12/2007 :  22:25:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
fenerbahce ronaldoyu dusunuyordu uzun bi suredir simdilerde ronaldo'nun fenere gelmesi drogba'nın milan'a gitmesine baglı ! eer giderse bi engel kalmicakmıs roberto carlos bende devreye girerim gerekirse demiş !

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 48 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.09 Snitz Forums 2000