|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| NİCKYOK |
İletim - 30/01/2008 : 23:14:26 Fenerbahçe-Galatasaray Türkiye kupası Çeyrek Final mücadelesi sonucu ne olur sizce ben Türkiye Kupasında olan üstün başarılardan ve Fenerbahçeye yaşattığı 9 galibiyetten dolayı Gs diyorum ya sizce? |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| Gökküsagıbilimci |
İletim - 12/02/2008 : 13:34:45 bence fener maçı 4 0 alır |
| umutcanuğuz |
İletim - 09/02/2008 : 13:57:04 Di Canio'nun derbide gol atınca çaktığı faşist selamı, Romalı taraftarların sol yumruklarını sıkarak Di Canio'yu kışkırtması vs vs |
| chessmaster |
İletim - 08/02/2008 : 22:57:02 alıntı: umutcanuğuz tarafından yazılan:
En büyük dünya derbisi denilince aklıma sadeece River Plate-Boca Juniors geliyor. O kadar köklü ve ateşli bir çekişme ki... Ki bir tanesi reklam amaçlı şehirdeki tüm taksicilere üniforma olarak kendi formasını taktırmayı düşünen; öteki arka sokaklardaki varoşlardan gençlerin umutlarını ateşleyen sokakların kulübü.
Ki geçmişlerinde bile iki kulübün binası birbirine çok yakın olduğu ve 2 kulübün o mahalleye fazla gelmesinden dolayı bir maç yapmışlar ve kaybedenin şehrin dışına taşınmasını kararlaştırmışlardır. River Plate maçı kaybedince şansına küsüp taşınmıştır. Bundan daha büyük çekişme mi olur???
2.si Roma-Lazio'dur. Sol ve sağ görüşlü taraftarlarıyla iki takım yer birbirini.
3. Glasgow Rangers-Celtics şüphesiz. Kulübün biri Ortodoks öteki Katolikmiş. Bilmiyordum.
Ve açıkçası Boca-River maçını izlemek için gecenin bi yarısında kalkarım ama FB-GS maçı için izleyebileceğim bi yere gidip 1 YTL vermem, huyum değildir.
Roma-Lazio = Lazio sağcı oluyor değilmi ?
Gereksiz bir mesaj oldu kusura bakmayın ama merak işte (: |
| inter_23 |
İletim - 08/02/2008 : 19:06:44 Kişisel görüştür. Demek ki yeni araştırmalara göre derbi gerilemiş. Dünya'da bakınız "Dünya" en çok izlenen derbi maçlarından birisiydi. İlk üç içindeydi. .. |
| umutcanuğuz |
İletim - 07/02/2008 : 13:25:21 En büyük dünya derbisi denilince aklıma sadeece River Plate-Boca Juniors geliyor. O kadar köklü ve ateşli bir çekişme ki... Ki bir tanesi reklam amaçlı şehirdeki tüm taksicilere üniforma olarak kendi formasını taktırmayı düşünen; öteki arka sokaklardaki varoşlardan gençlerin umutlarını ateşleyen sokakların kulübü.
Ki geçmişlerinde bile iki kulübün binası birbirine çok yakın olduğu ve 2 kulübün o mahalleye fazla gelmesinden dolayı bir maç yapmışlar ve kaybedenin şehrin dışına taşınmasını kararlaştırmışlardır. River Plate maçı kaybedince şansına küsüp taşınmıştır. Bundan daha büyük çekişme mi olur???
2.si Roma-Lazio'dur. Sol ve sağ görüşlü taraftarlarıyla iki takım yer birbirini.
3. Glasgow Rangers-Celtics şüphesiz. Kulübün biri Ortodoks öteki Katolikmiş. Bilmiyordum.
Ve açıkçası Boca-River maçını izlemek için gecenin bi yarısında kalkarım ama FB-GS maçı için izleyebileceğim bi yere gidip 1 YTL vermem, huyum değildir. |
|
|
|