AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Fenerbahçe-Galatasaray
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 30/01/2008 :  23:14:26  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Fenerbahçe-Galatasaray Türkiye kupası Çeyrek Final mücadelesi sonucu ne olur sizce ben Türkiye Kupasında olan üstün başarılardan ve Fenerbahçeye yaşattığı 9 galibiyetten dolayı Gs diyorum ya sizce?

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 30/01/2008 :  23:15:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Fenerbahçe'nin derbilerdeki performanslarına bakarak ve kupa hasretini göz önüne alarak Fenerbahçe diyorum. Tabi bunda Fenerbahçe'li olmamın payı da büyük. Umarım Fenerbahçe alır artık şu maçı.

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 31/01/2008 :  00:04:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Fenerbahçe - Galatasaray maçı... Aslında sonucu belli olan maçlardan birisi. Galatasaray ne kadar iyi oynarsa oynasın, fenerbahçeyi kadıköy de yenemiyor. Tam anlamıyla bir Galatasaraylıyım. Lincoln ve Ayhan tekrar takıma geldiler, ama maç eksikleri çok fazla. Fenerbahçe, ligin liderine deplasmanda 4 tane attı, hasılı çok çok zor maç. Bunu Galatasaray'ın efsane kaptanı Bülent Korkmaz'ın bir demeciyle kanıtlıyayım.

"- Biz dünyanın devlerini yeniyoruz, herkesi dize getiriyoruz. Fakat Kadıköy'e gittiğimizde elimiz ayağımız birbirine dolaşıyor..."

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

Berk1905
Üye

Italy
İleti 137

İletim - 31/01/2008 :  10:14:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Galatasarayın kaleci alması iyi oldu.Ne kadare az gol yesekte bazen Orkun akla hayele gelmeyecek hatalar yapıyor.Galatasaray Lincoln,Ayhan,Arda,Issakson ve Ümit Karan ile çıkarsa,bunu Serkan ve Barış desteklerse iyi olur diye düşünüyorum.Tahminimce bu maçta Galatasaray HızlıAtaklara kalkacak.Fenerbahçeyi bilemeyeceğim.Takip etmiyorum.Roberto Carlos gol atmak için elinden geleni yapacak.GS buna dikkat etmeli.Sanırım iyi bir maç olacak.GALATASARAY 1-0 kazanır kanaatindeyim.Çünkü önceki maçta Lincoln ve iyi oyuncular sakatlanmıştı.
Sayfanın En Üstüne Git

chessmaster
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 31/01/2008 :  18:10:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
işimiz allah a kaldı artık :D inşallah kazanırız ama biraz zor gibi geliyor (: ama atalarımız ne demiş "impossible is nothing"...
Sayfanın En Üstüne Git

kcarakilic
Üye

Turkey
İleti 205

İletim - 02/02/2008 :  04:38:52  Bilgileri Göster  kcarakilic'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  kcarakilic için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu konuda konuşmak istememiştim ama tutamadım kendimi :) ..
Bencede maçı biz alırız(fener)..Yani diğer türlü olması zor..Ama olmıycak diye de birşey yok..Galatasaray takım oynu yapıp bizim topla oynamamızı engellerse işimiz zor..Birde kontra ataklarımız zayıf yani GS öyle oynarsa gol atabilir..Berk1905 demiş sanırım Carlos gol atmaya çalışcak diye işte buna kesinlikle katılıyorum geçen maç atmadı ama atmış kadar olsada bu maç kesinlikle atmak ister..Bu arada Galatasaraylı arkadaşları tebrik ediyorum güzel yorumlar yazmışlar..Her GS'li söylemez böyle..Duymak güzel oldu..

·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz.
M.Kemal ATATÜRK

TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM!..

17 yıl olmuş.

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000