AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Fenerbahçe - Sevilla

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
HighVoltage İletim - 20/02/2008 : 23:45:15
İşte bu beee, işte bu... [3 - 2] Kadıköy "Şampiyonlar Mezarlığı". Sevilla'yı da diri diri gömdük. Yerlere yatmalar, ağlayıp sızlanmalar fayda etmedi. Hakem sağ olsun biraz sarardık ama hakkımızı da söke söke aldık. Hani benitez midir ne zirzoptur ötüyodu ya maçtan günler, haftalar önce. Hani küçümsemişti Feneri. Umarım almıştır boyunun ölçüsünü. Hazır olsun çünkü İspanya'da kellesini alıcaz...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
inter_23 İletim - 06/03/2008 : 14:38:38
Türkiye adına çok sevindik, umarım en sonuna kadar gider. Tebrikler Fenerbahçe...
kcarakilic İletim - 05/03/2008 : 21:35:13
off offf yoruma bile gerek yok herkes izlemiştir heralde zaten..gerçekten sevinçten havalara uçtum =)çok iyi mücadele oldu sonunda kazanan biz olduk mutluyuz..inşallah dahada iyi yerlere geliriz..
kobebryant İletim - 05/03/2008 : 16:22:46
Harika bir gece yaşattılar gerçekten..Fenerbahçe'yi hiç sevmeyen babam bile tura çıkalım dedigimde olur dedi. Maçın adamı bana göre Uğur Boral'dı yaptıkları görmezden gelinemez gerçekten harika oynadı bence. Ayrıca Sevilla'da son golü kaçırıp tur atlamamıza neden olan Alves'den acaip gıcık almıştım hak yerini buldu Tebrikler Fenerbahçe...

Not: Üzülerek belirtmek istediğim bir nokta var, çevremde o kadar çok o maçta Sevilla'yı destekleyip Galatasaray'lı olan arkadaş var ki onlar beni gerçekten çok üzüyor.. Bir Türk'e yakışmayacak hareketleri de beraberine yapıyorlar. Sanırım bu galibiyet onlara da güzel bir cevap olmuştur...
CrAzY_IVAN İletim - 05/03/2008 : 12:01:18
Harikaydı, harika... Volkan'ın son kurtarışında resmen ağladım sevinçten... Teşekkürler, tebrikler...
HighVoltage İletim - 05/03/2008 : 01:30:57
Bu sıralamaya maçın görünmez kahramanlarından Aurelo'yu da eklemek lazım.
Alex de çokça koşarak mücadele eden bir profil çizdi. Dolayısıyla o da çarkın vazgeçilmez dişlilerinden...

0.05 Snitz Forums 2000