|
| Yazar |
Konu  |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 20/02/2008 : 23:45:15
|
| İşte bu beee, işte bu... [3 - 2] Kadıköy "Şampiyonlar Mezarlığı". Sevilla'yı da diri diri gömdük. Yerlere yatmalar, ağlayıp sızlanmalar fayda etmedi. Hakem sağ olsun biraz sarardık ama hakkımızı da söke söke aldık. Hani benitez midir ne zirzoptur ötüyodu ya maçtan günler, haftalar önce. Hani küçümsemişti Feneri. Umarım almıştır boyunun ölçüsünü. Hazır olsun çünkü İspanya'da kellesini alıcaz... |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
|
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 20/02/2008 : 23:47:08
|
| Zorda olsa hallettik... Ayrıca diri diri gömdüğümüzü ben pek sanmıyorum öldüm öldüm dirildim şahsen.. xD Ancak buna da şükür diyorum ve Man.Utd ile Arsenal'e kuponumu yatırdıkları için lanet ediyorum xD |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 21/02/2008 : 00:21:15
|
Anderlecht Inter PSV Cska Moskova Sevilla..
Yoo yo yo.. Bi' sezon için bu kadar UEFA şampiyonu fazla. :D Güzel maçtı. En azından rövanş için umutlandırdı. Sevilla'yı fazla büyüttüğümüzü gördük. Hoş, yine mükemmel bir takım Sevilla da.. O kadar değil. Edu midemi ağrıttı, o ayrı, giremicem şimdi. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 21/02/2008 : 03:10:30
|
Arkadaşlar bi sakin olun, bu oyun tek maç üzerinden değil. Bunun İspanyası var. Eze eze de yenmediniz kusura bakma da. Sevilla istediği anda attı golünü ki 2 - 2 den sonra takım olduğu gibi geri çekildi. İnşallah turu geçer, ama bu turdan sonra işi çok zor olacak...
Edu'ya bende değinmek istiyorum, bu adam böyle önemli maçlarda böyle hatalar yaparsa elin oğlu vallaha affetmez, zaten elin oğluna ihtiyaç duymuyo kendisi atıyo sağ olsun.... |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
|
chessmaster
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 21/02/2008 : 08:28:59
|
Bence o golde tamamen edu yu suçlamak yanlış , adam topa deymiş mi deymemiş mi anlaşılmıyor bile... Ben galatasaraylıyım fakat bunu tarafsız olarak söylüyorum , fenerbahçe sevilla ayarında bir takım değil... Dünkü maçta da gördüğümüz gibi adamlar 4kez kaleyi yokladı 2si gol diğerleri tehlike , istedikleri zaman gollerini attılar. Sevilla gerçekten iyi bir takım , ilk yarı ya başladıklarında o yaptıkları hareketler bir ilginç ti doğrusu.. Biz onları büyütmedik ama onlar bizi çok küçümsemişler , dikkat ettiyseniz fenerbahçenin aksine çok rahat oynuyorlardı... İnşallah fener ispanya da maçı alır fakat bana burda oynadıkları futbol ile alamazlarmış gibi geliyor. Çabuk sevinmeyelim derim çünkü sevilla ya tur için 1-0 yetiyor... |
 |
|
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 21/02/2008 : 10:55:13
|
İstedikleri zaman mı attılar goleri? Hahh, güldürmeyin... Bu yargıya varanların; maçı tekrar izlemelerini ve oyuncularının, özellikle de kalecinin bulduğumuz pozisyonlar ve attığımız goller sonrası surat ifadesini iyi incelemelerini tavsiye ederim. Teknik direktörleri de diken üstündeydi, bilmem fark ettiniz mi? Fenerbahçe'nin sadece lig maçlarını izleyerek yargıda bulunduğu için karşısınıdaki bambaşka Fenerbahçe'yi görünce çok şaşırdığı besbelliydi...
Kesinlikle Sevilla kalite olarak Fenerbahçe'den üstün değildir. Desek desek denk kuvvetteler diyebiliriz. Tek avantajları Avrupa Kupalarında bizden daha tecrübeli olmaları. Bu da neden rahat oynadıklarını açıklıyor. Ancak istediklerini istedikleri zaman yaptılar, oyunu kontrol edebildiler gibi aykırı bir ifadeyi asla kabul etmiyorum. Yerlerde sürünerek zaman geçirmek için yaptıkları hiç de profesyonel olmayan hareketleri ne kadar çaresiz olduklarının kanıtıydı.
Ayrıca gol atmalarını da çok dert etmeyin. Sevilla, istatistiklere göre çok atan ama çok da yiyen bir takım. Gruplarda 14 gol atıp 7 tane yemişler. İspanya'daki maç da eminim bol gollü olacaktır? Onların en büyük dezavantajı bizi küçümsemeleriydi, umalım ki bu kibirli halleri orada da devam etsin... |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|