AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Fenerbahçe

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
LittleDevil İletim - 23/02/2004 : 17:50:42
Arkadaşlar sizce bu sezon Fenerbahçe şampiyon olur mu?Yoksa şampiyonluğu Beşiktaş'a kaptırır mı?Ya da Fenerbahçe gelcek sezon bu kadroyla Şampiyonlar Ligi Kupası ve ya UEFA Kupası'nı alır mı?Görüşlerinizi bekliyorum.

Bu arada benim cevaplarım:
1-Fenerbahçe bu sezon şampiyon.
2-Beşiktaş'a şampiyonluğu vermeyiz.
3-İkisinden biri kesin bizimdir.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
thakki1 İletim - 07/07/2005 : 14:23:45
maglor son mesajın üstünden 1,5 sene geçmiş yaw
Maglor İletim - 07/07/2005 : 13:45:13
hem eziktaşlısın bide şaibe falanmı diyosun..!?? eziktaşlıların 100. yıllarında mafyayla,ronaldonun 5 metreden attığı ofsayt golleriyle,zagonun ayak kırmasıyla şampiyon olup kendilerini 1 şey zannettiler..Tutup bide Fenerbahçe'nin 13 puanı kapatıp şampiyon olmasına bile şaibe diyosunuz. Bence siz Fenerbahçe'nin büyüklüğünden dolayı complex yaptınız.!!??
SIRP İletim - 14/03/2004 : 13:29:50
basta ben senin yöneticiliğini eleştirmedim madem yöneticisin hatanı biran önce düzeltmen lazım diye söyledim
ayrıca eleştirmek benim en doğal hakkım seni bana düşmeyen sadece senin bu sitede yöneticilikten almak dediğin gibi onu koordinatör yapar ama ben seni eleştirebilirim

bjk 8 puan farkla öndeyken nasıl kollandı hakemler tarafından anlamadım
git eski gazete wb oku ahmet dursunun 2 tane werilmeyen penaltısını gör sen bana söylesene saibeli maçları
yada g.antep maçına gelelim adamların şampiyonluğu gitmedimi 3-0 dan 4-3 saibelimiydi o maç sana soruyorum
k.anderson lu dönemde gs sampiyon olduğunda sezonu hatırlamıyorum fb hiç penaltı atamadı baya maç we oldukçada penaltı wardı yani onlarda şaibeydi ben bjk liyim diye sadece onu sawunmuyorum olaylara pozitif bakıyorum sadece bjk ye deil
son olarakta konyadaki zafer biryol we altan cezalı durumu düştü fb maçında yada düşürüldü karar lara we eleştirilere saygılıyım yeterki abartılmasın we yalan seyler söylenmesin mesela lucescu (lucesku deil) istifa etti fln gibi bu arada konya ist maçında cezalı duruma düştüler
thakki1 İletim - 14/03/2004 : 13:02:38
sırp mesajlarına dikkat et ortalığı kızdıran sensin, lucesku yazınca ne oldu adam değerindenmi kaybetti, kaldıki kasıtlı yapmadım, dauma ister daam de ister doum, beni yaptığı iş ilgilendirir üçüncü şahısların taktığı isimler yada yaptığı yorumlar değil,
olmuyor futbol tartışmayıda siyaset tartıuşmayıda beceremiyoruz, millet birbirine ortalığı germe yazıyor ama kendi mesajıyla geriyor,
gelelim bu hakemlerle şampiyon olamazsak yazık sözüne, siz nasıl geçen sene şampiyon oldunuzsa bizde bu sene şampiyon olacağız, bu sene bu hakemlerle 8 puan öne geçmedinizmi, başarısızlığı hakemlerde değil kendi yönetiminizde arasanız iyi olur, yıldırım demirören ve kıvanç oktay serdar bilgili tarafından tasviye edildikten sonra takımınızda bir karışıklık oldu, halada düzelmedi, üstüne sinan enginde pasifize edildi ve işler tersine döndü, biryerde işlerkötüye gidiyorsa ordan çok ses çıkar, nezaman fb de işler kötüyse hep hakemler ve federasyon suçlanmıştır, aynı şey gs ve bjk içinde geçerli, 8 puan öndeyken işlerin tersine döndüğünü anlayan, lucesku yada lucescu açtı ağzını yumdu gözünü, bu onun ilk vukuatı değil aynı şeyi gsdeykende yapmıştı, şu bir gerçek üç büyükler kollanıyor, geçen sene gençlerbirliğinin olası şampiyonluğu engellendi, uzun zaman öncede samsunspora birtakım ayakoyunları yapılmıştı, ama bana kimse bu sene fener hakemlerle şampiyon olacak diyemez, bu korkunuz neden inönüde yenin bizi şampiyon olun, ama takımınız iyi oynamıyor diye başkalarına kulp takmayın,
son olarak gs maçını nasıl kazandığımıza gelelim, ikinci golden önce faul vardı tamam, faulden sonra direk golmü oldu, gs nin golü ofsayttı, erman efendi değil desede eğer altıpasın içinde bir oyuncu ofsayttaysa pozizyon ofsayttır, geri kaçmıyor ve kaleciden yada direkten dönmesi muhtemel bir topa vurabilecek bir pozisyonda, birde hoijdonkun(bunuda muhtemelen yanlış yazdım, alınacak darılacak fblilerden özür dilerim) topa vurulmasının engellendiği pozisyon varki fb düşmanı erman bile penaltı dedi, işte böyle yendik, daha öncede dediğim gibi bir yerden fazla ses geliyorsa, orda bir terslik vardır, ya hakemlere yüklenilir, ya federasyona yüklenilir, ya futbolcuların yıllardır gittiğinde ses çıkarılmayan ve hasıraltı edilen pavyonlar basılır, yada bir harf yanlışlığı yüzünden çıngar çıkarılmaya çalışır, yöneticiliğimi eleştirmek sana kalmadı, sitenin genel koordinatörü var, editörü var, editör yardımcısı var, işimim iyi yapmadığımı düşünüyorlarsa yöneticilikten alırlar, önce aynaya bakmayı deneyelim, başkalarında hatayı sonra arayalım
|KRONDOR| İletim - 14/03/2004 : 00:45:14
İsimleri sallamak değil bence durum. Lucescu ayrıldı dendiğinde mesaj yazacaktık öyle bir şey yok diye. Ancak Lucescu mu yoksa Lucesku mu yazılır bilmediğim için (ilgilendirmiyor beni çünkü) mesaj yazmaktan vaz geçtim. Aynı durum Hakkı hocam için de geçerli olabilir. Dalgınlıkla yazmış da olabilir. Kısacası üzerinde durulması gereken bir mevzu değil, herkes hata yapabilir

0.03 Snitz Forums 2000