AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Fenerbahçe
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

LittleDevil
Üye

Turkey
İleti 320

İletim - 23/02/2004 :  17:50:42  Bilgileri Göster  LittleDevil'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar sizce bu sezon Fenerbahçe şampiyon olur mu?Yoksa şampiyonluğu Beşiktaş'a kaptırır mı?Ya da Fenerbahçe gelcek sezon bu kadroyla Şampiyonlar Ligi Kupası ve ya UEFA Kupası'nı alır mı?Görüşlerinizi bekliyorum.

Bu arada benim cevaplarım:
1-Fenerbahçe bu sezon şampiyon.
2-Beşiktaş'a şampiyonluğu vermeyiz.
3-İkisinden biri kesin bizimdir.

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 23/02/2004 :  17:53:49  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
İkisinden biri kesin midir, değil midir bilmem ama, beklemiyorum da değil.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 23/02/2004 :  18:57:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
En üstteki mesaj pek çok kişinin Fb'ye ve Fb'lilere gıcık olmasının en önemli sebebidir... Diğer takımlar İnşallah der, FB kesin bizim der ve çoğu zamanda havasını alır...

Ayrıca ne gibi kıstaslara göre konuşuyorsunuz bunuda merak etmiyor değilim.... Tarihinde Edirnenin ötesine geçememiş bir takım nasıl olurda Avrupa'nın en büyük 2 kupasından birini alabilir ??

Lütfen kimse bu laflarımı yanlış anlamasın, bende 2 kupadan en az birinde Türk takımı görmek isterim ama bu yapılacaksa bile böyle söylevlerle olmaz. Çalışacaksın, didineceksin, en iyisindende iyi olup gerektiğinde hakeme rağmen maç alabileceksin.

Türkiye ligindeki başarılar kimseyi aldatmasın. Bizim üç büyükler her sene şampiyon oluyorlarsa bunun iki sebebi var. Birincisi para, ikincisi ise basiretsiz hakemler. Ve bu üç takımın egomonyası böyle devam ettiği sürece Avrupada bir başarı elde etmemiz bana göre çok zor.

GS elde ettiği başarı 100 yılda bir olurdu, olup bittiğine göre artık bir 100 yıl daha beklememiz gerekir herhalde (((((

Sayfanın En Üstüne Git

Leg0l4s
Seçkin Üye

Turkey
İleti 231

İletim - 23/02/2004 :  21:50:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Galatasaray'dan başkası yalan.
Herşeyimsin ..::GaLaTaSaRaY::..

Barış ERSOY
Yazar
bersoy@oyunsitesi.gen.tr
---
... Ruslana
Sayfanın En Üstüne Git

LittleDevil
Üye

Turkey
İleti 320

İletim - 24/02/2004 :  12:24:26  Bilgileri Göster  LittleDevil'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Rappier tarafından yazılan:

En üstteki mesaj pek çok kişinin Fb'ye ve Fb'lilere gıcık olmasının en önemli sebebidir... Diğer takımlar İnşallah der, FB kesin bizim der ve çoğu zamanda havasını alır...

Ayrıca ne gibi kıstaslara göre konuşuyorsunuz bunuda merak etmiyor değilim.... Tarihinde Edirnenin ötesine geçememiş bir takım nasıl olurda Avrupa'nın en büyük 2 kupasından birini alabilir ??

Rappier,
O cevaplar benim kendi cevaplarım ben sadece sizlere fikirlerinizi sordum.Yani alır mı alamaz mı şampiyon mu değil mi vs.
Sayfanın En Üstüne Git

Artist
Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 24/02/2004 :  13:32:47  Bilgileri Göster  Artist'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
leg0l4s tarafından yazılan;
Galatasaray'dan başkası yalan.
Herşeyimsin..::GaLaTaSaRaY

Niye durup dururken Fenarbahçe diye bir konuya bunu yazıyorsun? Kavga çıksın diye mi? Biri Galatasaray konusuna gitse orada En büyük fenerbahçe. Boşuna tartışmaın. Galatasaray kötü.yazsa güzel olurmu?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.07 Snitz Forums 2000