|
| Yazar |
Konu  |
|
LittleDevil
Üye

Turkey
İleti 320 |
İletim - 23/02/2004 : 17:50:42
|
Arkadaşlar sizce bu sezon Fenerbahçe şampiyon olur mu?Yoksa şampiyonluğu Beşiktaş'a kaptırır mı?Ya da Fenerbahçe gelcek sezon bu kadroyla Şampiyonlar Ligi Kupası ve ya UEFA Kupası'nı alır mı?Görüşlerinizi bekliyorum.
Bu arada benim cevaplarım: 1-Fenerbahçe bu sezon şampiyon. 2-Beşiktaş'a şampiyonluğu vermeyiz. 3-İkisinden biri kesin bizimdir. |
|
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 23/02/2004 : 17:53:49
|
| İkisinden biri kesin midir, değil midir bilmem ama, beklemiyorum da değil. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 23/02/2004 : 18:57:05
|
En üstteki mesaj pek çok kişinin Fb'ye ve Fb'lilere gıcık olmasının en önemli sebebidir... Diğer takımlar İnşallah der, FB kesin bizim der ve çoğu zamanda havasını alır...
Ayrıca ne gibi kıstaslara göre konuşuyorsunuz bunuda merak etmiyor değilim.... Tarihinde Edirnenin ötesine geçememiş bir takım nasıl olurda Avrupa'nın en büyük 2 kupasından birini alabilir ??
Lütfen kimse bu laflarımı yanlış anlamasın, bende 2 kupadan en az birinde Türk takımı görmek isterim ama bu yapılacaksa bile böyle söylevlerle olmaz. Çalışacaksın, didineceksin, en iyisindende iyi olup gerektiğinde hakeme rağmen maç alabileceksin.
Türkiye ligindeki başarılar kimseyi aldatmasın. Bizim üç büyükler her sene şampiyon oluyorlarsa bunun iki sebebi var. Birincisi para, ikincisi ise basiretsiz hakemler. Ve bu üç takımın egomonyası böyle devam ettiği sürece Avrupada bir başarı elde etmemiz bana göre çok zor.
GS elde ettiği başarı 100 yılda bir olurdu, olup bittiğine göre artık bir 100 yıl daha beklememiz gerekir herhalde (((((
|
 |
|
|
Leg0l4s
Seçkin Üye

Turkey
İleti 231 |
İletim - 23/02/2004 : 21:50:40
|
Galatasaray'dan başkası yalan. Herşeyimsin ..::GaLaTaSaRaY::.. |
Barış ERSOY Yazar bersoy@oyunsitesi.gen.tr --- ... Ruslana |
 |
|
|
LittleDevil
Üye

Turkey
İleti 320 |
İletim - 24/02/2004 : 12:24:26
|
alıntı: Rappier tarafından yazılan:
En üstteki mesaj pek çok kişinin Fb'ye ve Fb'lilere gıcık olmasının en önemli sebebidir... Diğer takımlar İnşallah der, FB kesin bizim der ve çoğu zamanda havasını alır...
Ayrıca ne gibi kıstaslara göre konuşuyorsunuz bunuda merak etmiyor değilim.... Tarihinde Edirnenin ötesine geçememiş bir takım nasıl olurda Avrupa'nın en büyük 2 kupasından birini alabilir ??
Rappier, O cevaplar benim kendi cevaplarım ben sadece sizlere fikirlerinizi sordum.Yani alır mı alamaz mı şampiyon mu değil mi vs. |
 |
|
|
Artist
Üye

Turkey
İleti 338 |
İletim - 24/02/2004 : 13:32:47
|
alıntı: leg0l4s tarafından yazılan; Galatasaray'dan başkası yalan. Herşeyimsin..::GaLaTaSaRaY
Niye durup dururken Fenarbahçe diye bir konuya bunu yazıyorsun? Kavga çıksın diye mi? Biri Galatasaray konusuna gitse orada En büyük fenerbahçe. Boşuna tartışmaın. Galatasaray kötü. yazsa güzel olurmu? |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|