AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Haftanın Maçları

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Tony_P@rker İletim - 05/04/2008 : 21:55:52
Haftanın maçlarını bu topicden konuşalım arkadaşlar..

29.Hafta Fenerbahçe-Kayserispor

Ligimizin ne kadar basit ve ezik bir lig olduğunu çıkaran bir maç oldu görüşündeyim..Bizim burdaki mahalle maçlarında böyle penaltı verseler adamı linç ederler..5 dakika uzatılan(?) bir maçta fenerbahçe golü 95.30 da buluyor..Uzatmaları gösterirken keşke fenerbahçe gol atıncaya kadar diye gösterselerdi..Maç adete katledilmiştir Hakan sirviselvi tarafından, Boboyu fenerbahçe maçı öncesinde atan hakemde bu adamdır..Maç bitince kayserisporlu oyunculardan ağlayanlar vardı.Neden?Kayserispor'un bir iddaası mı var?Hayır.Ama chelsea'yi yenen bir takımdan puan almak da gurur verir adama..Yazıklar olsun..
Kalan maclar, matematik falan hikaye, federasyonun, hukumetin, hakemlerin, medyanin, herkesin kimin sampiyon olmasini istedigi cok belli maalesef.. Bu kadar goz gore gore insanin icindeki futbol sevgisi olduruluyor, cidden yazik..
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
sdal188 İletim - 24/02/2010 : 21:10:32
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Avrupa maçları ve sakatlarının fazla olması nedeniyle puan kayıplarının devam edeceğini tahmin ediyorum. Beşiktaş'ın tek hedefi lig olduğu için aradaki puan farkının öenmsiz olduğunu ve bu sene şampiyonluk yarşının daha çekişmeli geçeceğini düşünüyorum..
Bu arada FearOfThEDarK de-aktif diye bir kullanımı da ilk sende gördüm.:D
FearOfThEDarK İletim - 08/02/2010 : 14:24:35
Devam edelim çok de-aktif kalmış bu konu o zaman bende ikinci yarının 3.haftasıyla ilgili birşeyler söyleyeyim.

Beşiktaş haftayı karlı kapattı Galatasaray ve Fenerbahce'nin takılmasıyla ve tekrar zirve potasına girdi.Trabzonspor'un cıkısı göze carpıyor son haftaya kadar 3-4 takım zirve yarışında olacaktır gibi.
NİCKYOK İletim - 02/06/2009 : 21:39:51
alıntı:
PaLaD1N tarafından yazılan:

Süper Kupa maçını aslara karşı yedekler şeklinde yapacağız :D

@NİCKYOK:

Sağ ol, sen de olmasan sokağa çıkıp turlayamazdık xD

Eyvallah ne demek :)
Palad1n İletim - 31/05/2009 : 12:59:53
Süper Kupa maçını aslara karşı yedekler şeklinde yapacağız :D

@NİCKYOK:

Sağ ol, sen de olmasan sokağa çıkıp turlayamazdık xD
sdal188 İletim - 31/05/2009 : 12:04:10
Duble Şampiyon KARAKARTAL!! 6 yıllık özlem son buldu ve Karakartalımız şampiyon oldu. Övünmekle çok haklıyız, BEŞİKTAŞLIYIZ!

0.03 Snitz Forums 2000