AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Haftanın Maçları
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 47

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 05/04/2008 :  21:55:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Haftanın maçlarını bu topicden konuşalım arkadaşlar..

29.Hafta Fenerbahçe-Kayserispor

Ligimizin ne kadar basit ve ezik bir lig olduğunu çıkaran bir maç oldu görüşündeyim..Bizim burdaki mahalle maçlarında böyle penaltı verseler adamı linç ederler..5 dakika uzatılan(?) bir maçta fenerbahçe golü 95.30 da buluyor..Uzatmaları gösterirken keşke fenerbahçe gol atıncaya kadar diye gösterselerdi..Maç adete katledilmiştir Hakan sirviselvi tarafından, Boboyu fenerbahçe maçı öncesinde atan hakemde bu adamdır..Maç bitince kayserisporlu oyunculardan ağlayanlar vardı.Neden?Kayserispor'un bir iddaası mı var?Hayır.Ama chelsea'yi yenen bir takımdan puan almak da gurur verir adama..Yazıklar olsun..
Kalan maclar, matematik falan hikaye, federasyonun, hukumetin, hakemlerin, medyanin, herkesin kimin sampiyon olmasini istedigi cok belli maalesef.. Bu kadar goz gore gore insanin icindeki futbol sevgisi olduruluyor, cidden yazik..

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 05/04/2008 :  23:23:54  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Fenerbahçe'nin son atağını sonladırarak maçı bitirmek istemesi doğaldı hakemin.. Gol +5,10'da atıldı. Biliyorum uzatmanın uzatması olmaz ama.. Alex'in ceza alanı çizgisinin tam üstünde kullandığı serbest vuruş için 9,15'te değil 3,55'te bekleyen barajı düzenlemek 5 dakikalık uzatmanın 2-3 dakikasını yedi. Çok mu uzatılan 10 saniye?

Sezon başında 5 maçta 6 (alakasız) penaltı kullanan takımlar, Cüneyt Çakırlar, son dakikada yığınla atılan goller unutuldu da bu maça mı geldik şimdi?

Niye Anadolu takımları şampiyon olamıyor vs. diye çıkışıyor bazıları.. Beraberliğe razı olup yedek kulübesi sahaya ikinci top atan takımlar galibiyeti düşünmedikleri için şampiyon olamazlar. Bu sebeptendir, bu zihniyettendir.

Elinizi vicdanınıza koyup ligde en iyi futbolu oynayan takımın hangisi olduğunu söyler misiniz? İşte benim için o takım şampiyonluğu hakediyordur.

Sezonlardır Fenerbahçe'nin 6-7 katı penaltı kullanan rakip takımların tüm penaltıları temiz miydi ki? Fener'e karşı Fener'den iyi oynamamasına rağmen diğer takımlara nazaran daha iyi mücadele eden takım galibiyeti bahsedilen kadar hakeder mi? Bugün Chelsea taraftarı sayısı artar mı?
Aşk herşeyi affeder mi?..

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 05/04/2008 :  23:37:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ligde en iyi futbolu oynayan takımın Fenerbahçe olduğunda kimsenin itirazı yok..Ama bu maçın hakkı en kötü beraberlikti.Kayserinin beraberliğe yatması kadar doğal bir şey söz konusu olamaz, mehmet topuz oyunda değil gökhan ünal sakat toledo cezalı..Ligin en iyi futbolunu oynayan takımdan puan almak kolay değildir..Gerilere dönersek fenerbahçenin basketbol macı oynar gibi kazandığı önemli maçları unutmayalım, denizlispor karsısında kaybedilen şampiyonlukda adeta 2.yarıyı tekrar yöneten bir hakem vardı sahada, cok geriye gitmeye gerek yok, daha geçen beşiktaş maçında yapılanlar ortada..

Sadece bu macta mı hata yapıldı? Elbette hayır, ama bu derece önemli haftalarda bu kadar bariz hatalar yapılmaz..Bu maçtaki puan kaybı beşiktaşı bile potaya tekrar sokabilirdi..

Tekrar ediyorum, Fenerbahçe'nin iyi top oynadığının herkes farkında ama bu maçta kayseri bunu haketmedi..
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 05/04/2008 :  23:55:35  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Fenerbahçe puan kaybetseydi bile Beşiktaş'ın şampiyon olma ihtimali bende yarına Gimli kadar sakal çıkma ihtimaliyle aynı olurdu. Penaltıyı Fenerbahçe aleyhine verilmeyen onlarcasının yerine sayalım da konu kapansın. Yarının maçlarından devam edelim.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 06/04/2008 :  04:25:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet fenerbahçe iyi top oynuyor, ama dün eskisi gibi oynayamadı. Zaten Kayserispor'un ne yaptığını anlayamadık. Maçta 1 den fazla üstünlük kurabilecek kıvamdayken neden takımı geri çekti anlayamadım? Tony_P@rker'e katılıyorum, muhakkak hata olacak herkes insan sonuçta! Ama bu kritik haftalarda yapılmaz böyle hatalar, ki maçın hakemi saçma sapan kararlar verdi, hasılı n'olursa olsun fenerbahçe hanesine 3 puanı yazdırdı...

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

scrambler
Üye

Turkey
İleti 380

İletim - 06/04/2008 :  14:10:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yazılanlara sadece gülüp geçiyorum. Herkes kendilerine aynı şey yapıldığında birşey olmuyor ammavelakin söz konusu fenerbahçe oldu mu herkes eleştirmen kesiliyor.

Biz Fenerbahçe'nin son hafta Denizli'ye kaybettiği sezon; BJK-GS derbisi öncesi Özhan Canaydın- Yıldırım Demirören buluşmasını:

Fortis Türkiye kupası Bjk-Fb maçını;

Trabzonspor'un federasyonun oyunlarıyla şampiyon olduğunu unutmadık.

Ama baştan dediğim gibi herkes ilk başta kendisine bakmalı; sonra karşısındakini eleştirmeli
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 47 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000