AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Fatih Hoca İstifa Etti

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
kobebryant İletim - 26/06/2008 : 02:53:01
Gerçekten çok saygı duyduğum biri olduğu için başka bir konu açma gereği duydum sizinde yorumlarınızı bekliyorum. Bana kalırsa maçlar başlamadan büyük bir kayıp oldu hem futbolcuların moralleri bozulacaktır hemde 3 yıldır alıştığımız imparatorun aramızdan ayrılması taraftarlarcada kolay olmayacaktır. Onun ne kadar iyi bir teknik adam olduğunu söylememe gerek yok buradan da anlayabliyoruz:

fatih terimin hırvatislan la atılan pnaltılarda ardanın hakkınızı helal edin cümlesine karşlıı ne biliyomusun..git dışarı at da gell..

İşte o böyle bir babaydı milli takım için. Kararından döner mi bilinmez ama ben gerçekten bütün kalbimle 2009'da hatta başarabilirsek Dünya Kupası'nda bile Fatih Hoca'yı takımın başında görmek istiyorum. Bize yaşattığın bütün bu güzellikler için çok teşekkürler Fatih Hoca senin verdiğim emeği kimse vermedi veremez bu takıma.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
sdal188 İletim - 26/08/2008 : 22:52:36
Yok ya Hasan Doğan açıklama yaptı. Fatih Terim 2010 Dünya Kupasında da milli takımımızın başında olacaktır diye..

Yazılarımı gözden geçirirken Hasan Doğan açıklama yaptı demişim adam ne çabuk bıraktı gitti hayatı. Bu hayata güven yok o yüzden anı yaşayın:)
Tony_P@rker İletim - 10/07/2008 : 12:38:35
Kim gelmeliydi ?
FearOfThEDarK İletim - 10/07/2008 : 11:36:54
Katılıyorum bende...Fatih Terim'e yol verilmeliydi ama bakacağız artık :)
Lenin İletim - 04/07/2008 : 11:08:14
Bence gitmeliydi. Milli takımların istatistikleri bellidir. Asla istikrarlı bir başarıya sahip olamazlar. Ben Dünya Kupası'na katılacağımızdan bile şüpheliyim.
Bu yüzden yarı finalden sonra Fatih Terim'in gitmesi lazımdı.
iso_demiro İletim - 03/07/2008 : 10:25:06
evet,ben okumuştum da söylemeyi unutmuşum :D

0.02 Snitz Forums 2000