|
Yazar |
Konu  |
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 26/06/2008 : 02:53:01
|
Gerçekten çok saygı duyduğum biri olduğu için başka bir konu açma gereği duydum sizinde yorumlarınızı bekliyorum. Bana kalırsa maçlar başlamadan büyük bir kayıp oldu hem futbolcuların moralleri bozulacaktır hemde 3 yıldır alıştığımız imparatorun aramızdan ayrılması taraftarlarcada kolay olmayacaktır. Onun ne kadar iyi bir teknik adam olduğunu söylememe gerek yok buradan da anlayabliyoruz:
fatih terimin hırvatislan la atılan pnaltılarda ardanın hakkınızı helal edin cümlesine karşlıı ne biliyomusun..git dışarı at da gell..
İşte o böyle bir babaydı milli takım için. Kararından döner mi bilinmez ama ben gerçekten bütün kalbimle 2009'da hatta başarabilirsek Dünya Kupası'nda bile Fatih Hoca'yı takımın başında görmek istiyorum. Bize yaşattığın bütün bu güzellikler için çok teşekkürler Fatih Hoca senin verdiğim emeği kimse vermedi veremez bu takıma. |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
|
Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475 |
İletim - 26/06/2008 : 09:57:08
|
Gideceğinin sinyallerini vermişti zaten. |
Hoca_Gaffur reloaded.
 |
|
Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423 |
İletim - 26/06/2008 : 10:26:11
|
Sormayın bende çok saygı duyarım kendisine. İsviçre maçındaki olayların baş kahramanıdır kendisi. O kadar çok oyunculara yakın, o kadar çok sporu ve centilmenliği seven birisidir ki, Dünya Kupası elemelerinde İsviçre ile oynanan maçı bırakıp futbolcularına, şu numarıyı tekmeleyin, şu numarayı al aşağıya gibi konutlar vermiştir. Ayriyetten kalbi herkese açıktır. O kadar büyük bir kalbi vardır ki, ama nedense eleştirilerden ders çıkaracağı yere basına öfke saçar. Savaşa gider gibi maç izleme kültürünü Türkiye'de oturtmuştur ayrıca kendisi. Bir o kadarda alçak gönüllüdür ki sormayın.
GÜLE GÜLE Fatih Terim! Kal sağlıcakla! |
Burjuva Lenin'i ... |
 |
|
Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285 |
İletim - 26/06/2008 : 10:53:01
|
Belirli bir çıtayı aştığına istinaden kendisini eleştirmek istemiyorum.Her ne kadar takımın buraya gelmesi Fatih Terim'in 4-4-2si yerine oyuncuların genlerinde varolan Vatan-Millet-Sakarya oyununa bağlı olsada hocanın verdiği gaz yadsınamaz...
Maçlarda oynadığımız oyuna veya attığımız\yediğimiz gollere bakmadan 90 dakika kendisini seyretmekten büyük zevk alıyorum özellikle geriye düştüğümüz anlar...
Güle güle çakma Jack Nicholson'ım seni gerçekten özleyeceğim... |
Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene! Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
|
 |
|
Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423 |
İletim - 26/06/2008 : 11:02:36
|
Vatan,Millet,Sakarya ve futbol mu? Almanlarında geninde, mutterland,nation,Berlin (Almanca;Vatan,Millet,Berlin) vakası olduğundan sanırım bizleri yenmeye başardılar...
|
Burjuva Lenin'i ... |
 |
|
Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285 |
İletim - 26/06/2008 : 11:20:37
|
Almanların bizi o şekilde yendiğini sanmıyorum.Sonuçta ne Rusları doğuda ne Amerikalıları batıda durdurabildiler yani bu tip bir motivasyona sahip olduklarını sanmıyorum şahsen...
Dediklerimin hala arkasındayım kafası sargılı oynayan,son maçında sahaya çıkartacağı kadroyu zor toparlayan bir takımdan söz ediyoruz değil mi?
Yapma be Lenin şurda uzun bir maratondan sonra geyik çeviriyoruz limon sıkma sende katıl;)
|
Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene! Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|