AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 fenerin rakipleri belli oldu

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
sagopa-gok İletim - 28/08/2008 : 21:32:52
bu sene fenerbahçenin işi biraz zor gözüküyo.bence oldukça zorlu bir gruba düştü.arsenalden başlayalım avrupanın en güçlü takımlarından biri,hihgbury de fenere şans vermiyorum fakat kadıköyde neler yapar bunu bilemeyiz,portoya gelirsek geçen sene grubunda 2. olarak 2. tura çıkmıştı oda tıpkı fener gibi penaltılara kalmıştı fakat schalkeye elenmişti bence oda fenerbahçenin düzeyinde bi takım fakat fenerbahçe onu yenebilir mi bilemiyorum,dynamo kiev ise fenerbahçenin avrupada ezeli rakiplerinden biriydi fakat geçen sene grubunda 0 çekerek sonuncu olmuştu fenerbahçe kievide içerde ve dışarda yener diye düşünüyorum.objektif olmak gerekirse fenerin sezona başlangıcı pek iç açıcı değil umarım zaman geçtikçe kadro yerine oturur.umarım geçen sene ki gibi iyi maçlar çıkarır ve şampiyonlar liginde bize yine renkli maçlar izletir.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
scrambler İletim - 04/09/2008 : 13:29:33
Elime düştü bi' kere, hiç rahat bırakır mıyım :P
FearOfThEDarK İletim - 04/09/2008 : 11:19:46
Safa rahat bırak çocuğu ... xD Ben FenerBahçe'ye pek şans tanımıyorum ama ne yapacağını hepimiz göreceğiz...
sagopa-gok İletim - 28/08/2008 : 21:59:47
:d
scrambler İletim - 28/08/2008 : 21:53:15
Ne demek arkadaşım, her zaman. Nickinde ki sagopa olduğu için seni bağışlıyorum :-P (= (=
sagopa-gok İletim - 28/08/2008 : 21:50:03
pardon arkadaşım görmemişim :(

0.02 Snitz Forums 2000