AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 fenerin rakipleri belli oldu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

sagopa-gok
Üye

Turkey
İleti 135

İletim - 28/08/2008 :  21:32:52  Bilgileri Göster  sagopa-gok için bir AOL İletisi Gönder  sagopa-gok için bir ICQ İletisi Gönder  sagopa-gok'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  sagopa-gok için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bu sene fenerbahçenin işi biraz zor gözüküyo.bence oldukça zorlu bir gruba düştü.arsenalden başlayalım avrupanın en güçlü takımlarından biri,hihgbury de fenere şans vermiyorum fakat kadıköyde neler yapar bunu bilemeyiz,portoya gelirsek geçen sene grubunda 2. olarak 2. tura çıkmıştı oda tıpkı fener gibi penaltılara kalmıştı fakat schalkeye elenmişti bence oda fenerbahçenin düzeyinde bi takım fakat fenerbahçe onu yenebilir mi bilemiyorum,dynamo kiev ise fenerbahçenin avrupada ezeli rakiplerinden biriydi fakat geçen sene grubunda 0 çekerek sonuncu olmuştu fenerbahçe kievide içerde ve dışarda yener diye düşünüyorum.objektif olmak gerekirse fenerin sezona başlangıcı pek iç açıcı değil umarım zaman geçtikçe kadro yerine oturur.umarım geçen sene ki gibi iyi maçlar çıkarır ve şampiyonlar liginde bize yine renkli maçlar izletir.

Rakip belli oldu Liverpool.Allah yardımcımız olsun :)

scrambler
Üye

Turkey
İleti 380

İletim - 28/08/2008 :  21:45:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Keşke yorumlarını | ŞampiyonLar Ligi - UEFA Kupası | konusuna yazsaydın. Tüm yorumlar aynı çatı altında toplanmış olurdu. Yine de yorumların için teşekkürler 8=

Bende Fenerbahçe'ye Highbury'de şans vermiyorum. Çünkü Arsenal Highbury'den Emirates'e taşınalı çok oldu :D

!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)

YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı

Sayfanın En Üstüne Git

sagopa-gok
Üye

Turkey
İleti 135

İletim - 28/08/2008 :  21:50:03  Bilgileri Göster  sagopa-gok için bir AOL İletisi Gönder  sagopa-gok için bir ICQ İletisi Gönder  sagopa-gok'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  sagopa-gok için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
pardon arkadaşım görmemişim :(

Sayfanın En Üstüne Git

scrambler
Üye

Turkey
İleti 380

İletim - 28/08/2008 :  21:53:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ne demek arkadaşım, her zaman. Nickinde ki sagopa olduğu için seni bağışlıyorum :-P (= (=

!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)

YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı

Sayfanın En Üstüne Git

sagopa-gok
Üye

Turkey
İleti 135

İletim - 28/08/2008 :  21:59:47  Bilgileri Göster  sagopa-gok için bir AOL İletisi Gönder  sagopa-gok için bir ICQ İletisi Gönder  sagopa-gok'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  sagopa-gok için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
:d

Sayfanın En Üstüne Git

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 04/09/2008 :  11:19:46  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Safa rahat bırak çocuğu ... xD Ben FenerBahçe'ye pek şans tanımıyorum ama ne yapacağını hepimiz göreceğiz...

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000