AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 DK 2010

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
scrambler İletim - 05/09/2008 : 18:25:22
Dünya Kupası maçlarını artık bu konudan konuşalım...

2010 Dünya Kupası Eleme Grubu serüvenine Ermenistan maçı ile başlayacak olan Milli Takım'da kadro yavaş yavaş şekilenmeye başladı.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in, Ermenistan karşısında çift forvet ile mücadele edeceğini açıkladı. İşte Milli Takımımızın, Ermenistan karşısındaki muhtemel kadrosu:

Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Gökhan Zan
Servet
Hakan Balta
Tuncay
Mehmet Aurelio
Emre
Arda
Semih
Mevlüt

5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
iso_demiro İletim - 10/09/2009 : 00:36:32
olmadı.Yenemedik bosna'yı.Sağlık olsun Estonya'da berabere kalıp ispanya'da yenilirlerse ne mutlu bize.Umuyorum bu dediğim olur yoksa Bosna Hersek'e Play-offlarda başarı dilemek düşer bize
tommys İletim - 01/01/2009 : 10:23:03
Evet sen de haklısın Sagopa-gok.Ama şimdi de Fransa'yı yenen Avusturya'yı deplasmanda yendik.İspanya-Türkiye maçının favorisi İspanya olabilir.Ama bizim İspanya'yı bir yoluyla yenmemiz gerek.Milli takımda gerçekten bir sürü beceriksiz oyuncu var.Mevlüt,Yusuf Şimşek ve onun gibi başka futbolcular.
sagopa-gok İletim - 04/11/2008 : 23:57:49
Onca yazıya cevabın bumuydu!Hakkatten Halil oynuyordu galiba ikiz olduklarından karıştırmış olucam herhalde :D
NİCKYOK İletim - 28/10/2008 : 20:22:45
alıntı:
sagopa-gok tarafından yazılan:

Estonya maçında Hamit oynuyordu ayrıca Estonya,yani Bosnanın 7 gol attığı takımı yedeklerlede yenemiyosak işimiz çok zor.Çünkü seninde dediğin gibi eğer biz her iki maçtada yedeklerle oynadıysak ve Bosnayıda bu yedeklerle yendiysek neden Estonyayı yenemiyoruz.Çünkü senin dediğine bakılırsa Bonayı yedeklerle yeniyoruz,Bosna Estonyaya 7 gol atıyor fakat biz yine yedeklerle Estonyayı yenemiyoruz.Mantıklı düşün.Zaten son zamanlar da milli takımda oynayan oyuncuların çoğu sakat ve formsuz kazanamamızın sebebi budur.Eksiklerimiz olsada Tükcell süper ligde ne Emreler ne Nihatlar ne Tuncaylar var.Onlar kadar kaliteli genç futbolcularımız var.Fakat deneyimsizliklerinden dolayı iyi performans ortaya koyamıyorlar.Her maçın ayrı bir atmosferi var.İspanya maçında ki milli takımımız eksikleride olsa iyi bir seyirci atmosferi ve futbolcuların kendilerine tam güveniyle onların bileğini bükmeyi başarır diye düşünüyorum.Fakat Uğur Boral,Nuri Şahin ve buna benzer bir kaç fubolcumuz biraz toparlanırsa gayet iyi bir performans sergilerler ve oynadıkları futbolda kesinlikle skoru etkiler.Cevabını bekliyorum çünkü bunu yazabilmek için çok emek harcadım :D

Estonya maçında Hamit oynamıyodu: )
sagopa-gok İletim - 28/10/2008 : 20:09:05
Estonya maçında Hamit oynuyordu ayrıca Estonya,yani Bosnanın 7 gol attığı takımı yedeklerlede yenemiyosak işimiz çok zor.Çünkü seninde dediğin gibi eğer biz her iki maçtada yedeklerle oynadıysak ve Bosnayıda bu yedeklerle yendiysek neden Estonyayı yenemiyoruz.Çünkü senin dediğine bakılırsa Bonayı yedeklerle yeniyoruz,Bosna Estonyaya 7 gol atıyor fakat biz yine yedeklerle Estonyayı yenemiyoruz.Mantıklı düşün.Zaten son zamanlar da milli takımda oynayan oyuncuların çoğu sakat ve formsuz kazanamamızın sebebi budur.Eksiklerimiz olsada Tükcell süper ligde ne Emreler ne Nihatlar ne Tuncaylar var.Onlar kadar kaliteli genç futbolcularımız var.Fakat deneyimsizliklerinden dolayı iyi performans ortaya koyamıyorlar.Her maçın ayrı bir atmosferi var.İspanya maçında ki milli takımımız eksikleride olsa iyi bir seyirci atmosferi ve futbolcuların kendilerine tam güveniyle onların bileğini bükmeyi başarır diye düşünüyorum.Fakat Uğur Boral,Nuri Şahin ve buna benzer bir kaç fubolcumuz biraz toparlanırsa gayet iyi bir performans sergilerler ve oynadıkları futbolda kesinlikle skoru etkiler.Cevabını bekliyorum çünkü bunu yazabilmek için çok emek harcadım :D

0.03 Snitz Forums 2000