|
Yazar |
Konu  |
scrambler
Üye

Turkey
İleti 380 |
İletim - 05/09/2008 : 18:25:22
|
Dünya Kupası maçlarını artık bu konudan konuşalım...
2010 Dünya Kupası Eleme Grubu serüvenine Ermenistan maçı ile başlayacak olan Milli Takım'da kadro yavaş yavaş şekilenmeye başladı.
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in, Ermenistan karşısında çift forvet ile mücadele edeceğini açıkladı. İşte Milli Takımımızın, Ermenistan karşısındaki muhtemel kadrosu:
Volkan Demirel Gökhan Gönül Gökhan Zan Servet Hakan Balta Tuncay Mehmet Aurelio Emre Arda Semih Mevlüt
|
!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)
Member Since: 26/10/2006 Üyelik Tarihi: RAKAMLA: 26/10/2006 YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı
|
|
Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423 |
İletim - 05/09/2008 : 18:29:30
|
Ayrıca maç 6 Eylül 2008'de oynanacaktır ve maalesef siyasi tartışmalar sporu geride bırakarak bu maçın gündemine oturmuştur.
|
Burjuva Lenin'i ... |
 |
|
TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675 |
İletim - 05/09/2008 : 18:59:18
|
Kağıt üstünde Ermenistan bizim rakibimiz bile olamaz. Katı savunma anlayışını benimsemiş, kontraataklarla da gol arayan bir takım görüntüsünde. Üst düzey oyuncuları yok. Tek dikkat edilmesi gereken oyuncuları, ismini unuttum ama, 18 yaşında, Ajax'ın alt yapısında, çok çabuk bir forvetleri var. Eğer onu durdurma işi Gökhan Zan'a verildiyse, orada bazı problemler yaşayabiliriz. Ciddi oynadığımız takdirde biz bu takımı gole boğarız. Dediğim gibi, kağıt üstünde rakibimiz bile değiller. Kadro kalitesi, teknik, duran toplar ve aklıma gelmeyen daha bir sürü alanda onlardan çok çok üstünüz. |
 |
|
Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475 |
İletim - 05/09/2008 : 19:03:40
|
Edgar Manucharyan gibi birşeydi galiba.Fm'de karşıma çıktı kendisi, ağzının payını da aldı tabi ki. :P |
Hoca_Gaffur reloaded.
 |
|
scrambler
Üye

Turkey
İleti 380 |
İletim - 05/09/2008 : 19:08:48
|
alıntı: TheBodyGuard tarafından yazılan:
Kağıt üstünde Ermenistan bizim rakibimiz bile olamaz. Katı savunma anlayışını benimsemiş, kontraataklarla da gol arayan bir takım görüntüsünde. Üst düzey oyuncuları yok. Tek dikkat edilmesi gereken oyuncuları, ismini unuttum ama, 18 yaşında, Ajax'ın alt yapısında, çok çabuk bir forvetleri var. Eğer onu durdurma işi Gökhan Zan'a verildiyse, orada bazı problemler yaşayabiliriz. Ciddi oynadığımız takdirde biz bu takımı gole boğarız. Dediğim gibi, kağıt üstünde rakibimiz bile değiller. Kadro kalitesi, teknik, duran toplar ve aklıma gelmeyen daha bir sürü alanda onlardan çok çok üstünüz.
2. Malta faciası yaşanmasında... |
!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)
Member Since: 26/10/2006 Üyelik Tarihi: RAKAMLA: 26/10/2006 YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı
|
 |
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 05/09/2008 : 19:21:38
|
Olsa olas Letonya olur, hiçbir şey Malta kadar acı olamaz
Umarım daha ilk maçtan kazaya kurban gitmeyiz, beklenilen galibiyeti alırız. Nasıl başlarsak öyle gider, diyecem de bizim takım da o da olmuyor. |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|