|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
kobebryant |
İletim - 25/11/2008 : 19:53:00 Arkadaşlar burda bütün dünya liglerinden maçları tartışalım. Tabii ki forum kurallarının elverdiği biçimde. Yani maç kodu tarzı şeyler söylememek kaydıyla.
Öncelikle ben bikaç tahminimi paylaşıyorum görüşlerinizi esirgemeyin. :)
Fenerbahçe - Porto: Bu maç için düşüncem Fenerbahçe'de oyuncu eksiği çok olsa da hatasını telafi etmek için Kadıköy'de maç kaybetmez yönünde.
Aalborg - Celtic: Kimin alacağını kestirmek biraz zor ama Celtic daha ağır basıyor. Bana kalırsa bol gollü bir maç olacak çünkü Aalborg fazla gol yiyor, Celtic hem fazla gol yiyor hemde atıyor. Ayırca Celtic bu sıralar formda gibi.
Bayern Munich - Steaua Bükreş: Steaua'nın Munich'le kapışabileceğini düşünmüyorum. Bayern maçı farklı bir şekilde alır bence.
Yukarıda da belirttiğim gibi dünya liglerinden maç tahminlerimizi bu bölümde kurallar dışına çıkmadan yapalım. :)
|
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
tommys |
İletim - 01/02/2009 : 15:20:25 Neyse Liverpool-Chelsea maçına gelelim.Bence bu maçı Liverpool 2-0 kazanır. |
sagopa-gok |
İletim - 23/12/2008 : 20:40:42 alıntı: kobebryant tarafından yazılan:
Cumartesi günü oynanacak Barcelona - Real Madrid maçını Real Madrid'in eski teknik direktörünün yaptığı açıklamaya ve önceki maçlara dayanarak kesinlikle Barca alır diyorum.
Gollü yada golsüz maç olur orası bilinmez. :)
Schuster'in yaptığı açıklamaların tek nedeni gayet açık bir şekilde ortadaydı.Takımın gidişatını gördü kadrodaki en önemli oyuncular sakattı barçayı böyle bir kadroyla yenmek pek mümkün değildi Madrid tribünleri istifa diye bağırıyordu bunların üzerine Schuster sürekli Real Madridin yenileceğini barçayı yenmenin mümkün olmadığını söyleyerek kendini takımdan attırmaya çalıştı böylece büyük miktarda tazminattanda faydalanarak Madridin devasa bütçesinden bir miktar kopartmayı başardı. |
NİCKYOK |
İletim - 22/12/2008 : 13:40:37 Yine bir maç tahmininde yanılmadım:)
Galatasaray Beşiktaş'ı 4-2 mağlup etti |
Oyunbozan |
İletim - 18/12/2008 : 16:05:50 2-1 Galatasaray alır düşüncesindeyim. |
NİCKYOK |
İletim - 18/12/2008 : 00:37:47 Galatasaray-Beşiktaş
Gollü bir maç olacağını düşünüyorum üst biter düşüncesindeyim maç tahmini olarak Galatasarayın kazanacagını düşünüyorum.
|
|
|
|