AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Maç Tahminleri..
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 25/11/2008 :  19:53:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar burda bütün dünya liglerinden maçları tartışalım. Tabii ki forum kurallarının elverdiği biçimde. Yani maç kodu tarzı şeyler söylememek kaydıyla.

Öncelikle ben bikaç tahminimi paylaşıyorum görüşlerinizi esirgemeyin. :)

Fenerbahçe - Porto: Bu maç için düşüncem Fenerbahçe'de oyuncu eksiği çok olsa da hatasını telafi etmek için Kadıköy'de maç kaybetmez yönünde.

Aalborg - Celtic: Kimin alacağını kestirmek biraz zor ama Celtic daha ağır basıyor. Bana kalırsa bol gollü bir maç olacak çünkü Aalborg fazla gol yiyor, Celtic hem fazla gol yiyor hemde atıyor. Ayırca Celtic bu sıralar formda gibi.

Bayern Munich - Steaua Bükreş: Steaua'nın Munich'le kapışabileceğini düşünmüyorum. Bayern maçı farklı bir şekilde alır bence.

Yukarıda da belirttiğim gibi dünya liglerinden maç tahminlerimizi bu bölümde kurallar dışına çıkmadan yapalım. :)

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

İspanyolMeyhanesi
Üye

İleti 81

İletim - 03/12/2008 :  19:33:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hertha Berlin-Galatasaray - hertha berlin alır

Gruba 2 galibiyet ile başlayan Galatasaray ardından sahasında Ukrayna temsilcisi Metalist Kharkiv'e yenildi. Ancak gözüken tabloda Galatasaray'ın bu zamana kadar topladığı 6 puan gruptan çıkmak için yeterli olabilir. Yani Galatasaray bu deplasmanda mağlup olsa bile, grubu büyük ölçüde ilk 3 içinde tamamlayıp, bir üst tura yükselebilir. Ancak tabi ki grubu ilk sırada tamamlamak, bir sonraki tur için avantaj anlamına geliyor. Ayrıca teknik direktör Skibbe gruptan çıkmayı riske atacak durumda değil. Deyim yerindeyse kelle koltukta yoluna devam ediyor. Galatasaray'da golcü Milan Baros oldukça formda. Hertha Berlin'e göz atacak olursak, iki maçta 2 beraberlik aldılar. Gruptan çıkabilmek için bu karşılaşmadan galibiyet almaları önem taşıyor. Alman Ligi'nde de başarılı sonuçlar almaya devam eden Hertha Berlin sahasında galibiyete yakın.

TÜRKÇE'Yİ BOZMAYIN!!

İspanyol meyhanesinde bir kadın! çığlık çığlığa şarkı söylüyor! Zayıf incecik elli, incecik elli! kalın dudaklı!
Timur Selçuk

Selam nickim hakkında bilgi:
-İspanyol Meyhanesi Timur Selçuk isimli sanatcının şarkısına ve ayrıyetten albümüne verdiği isimdir.
-Kelime Belirtisiz İsim Tamlamasına örnektir.
-İlk kelime İspanya da yaşayan millete verilen bir isimdir.
-İkinci kelime ise Birleşik isimdir. mey + hane olarak. mey şarap demektir...
Birsürü şey öğrendin burayı okuyarak tebrikler... Beni okumaya devam edin.
Sayfanın En Üstüne Git

sdal188
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 03/12/2008 :  19:44:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence 1-1 biter.

KARTAL GOL GOL GOL!

Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 04/12/2008 :  17:35:44  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Her ikinizi de isabetli tahminlerinden ötürü tebrik ediyorum. :D

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 04/12/2008 :  22:01:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
:D :D :D
Sayfanın En Üstüne Git

tommys
Üye

Turkey
İleti 50

İletim - 08/12/2008 :  17:57:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Dinamo Kiev-Fenerbahçe

Maçı Fenerbahçe kazanmalı.Çünkü Fenerbahçe bu sene Avrupa kupalarında hep hüsrana uğradı.Eğer bu maçı da kaybederse Avrupa kapıları Fenerbahçe'ye kapanacak.Fakat Dinamo Kiev Ukrayna liginde üst üste şampiyonluklar yaşadı.Porto'yu deplasmanda 2-1 yendiler.(Aslında Porto da onları 1-0 yendi.)Çok kolay gol yiyen bir takım değil.Dinamo Kiev zor bir rakip olacak.Ayrıca Fenerbahçe'de Semih,Tümer gibi başarılı oyuncular sakatlandı.Fakat onlarda da Aliyev cezalı.Fenerbahçe öyle ya da böyle bu maçı kazanmalı.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000