AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Hakemlerimiz!

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
FearOfThEDarK İletim - 29/11/2008 : 22:32:42
Tüm Dünya bilir Türk hakemlerinin ne kadar iyi olduğunu(!) heleki ; bu gece Bünyamin Gezer'in sergilediği performans bunu kanutlar nitelikte(!)
Yine başlayan Beşiktaş kıyımı tüm hızıyla devam ediyor .. Verilmeyen gollerimize mi yanalım yoksa durup duruken atılan Cisse'ye mi ? Bu hakemlerle ne oynamanın anlamı var nede şampiyonluk için umutlanmanın ?

Tebrikler Fenerbahçe ..
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
killer_ar_ar İletim - 02/05/2009 : 13:37:38
fenerbahçe - galatasaray maçında sabrinin sizce kaç kırmızı kart görmesi gerekirdi???
NİCKYOK İletim - 10/02/2009 : 12:45:27
Aynı programı izlemiştim biraz.Lincoln'un kırmızısının yanlış olduğu vurgulandı.Baros'un yaptığının kesin kırmızı olduğu söylendi.Sinan Engin olaylara hiç objektif bakmıyor hep bjknin lehine veya gs&fb aleyhine yorumlarda bulundugu gözden kaçmadı.
inter_23 İletim - 10/02/2009 : 01:06:36
Yani hakemler gerçekten artık suyunu çıkarmaya başladı, ama şu Sinan Engin üstada değinmek istiyorum. Pazar gecesi KanalTürk'te Telegol adlı programı izliyorum. Sinan Engin denen adam ( ! ) Lincoln'un pozisyonuna penaltı değil diyor. Haklı uzaktan yakından alakası yok. Ekliyor ama Selçuk Dereli o pozisyona inansaydı kesin çalardı. Sunucu soruyor : Geçen sene ki Beşiktaş maçından mı ? Gülerek bakıyor. Sende oraya yorumcu oldun. Senin değerlendirdiğin pozisyonlar da objektif olacak. Tey tey tey. Sana yazıklar olsun. O kadar iyi bir insan olsaydın zaten seni takımından şutlamazlardı.
ShiLMyrO İletim - 10/02/2009 : 00:33:04
Mesela bakın Fenerbahçe'nin yediği iki golde ofsayt.Ama Fenerbahçe adam gibi oynasaydı o maçı çok rahat alırdı.Teknik Direktörümsü Alex'i çıkarmasaydı vs vs.Bunlara hiç değinmiyorum bile hatalar olacak ama sen iyi oynarsan alırsın maçı zaten..
NİCKYOK İletim - 09/02/2009 : 15:31:50
alıntı:
ShiLMyrO tarafından yazılan:

Ben o maçta hakem olsam Baros o hareketi bana yapsa kendi mi zor tutardım.Sen kimsin kanını sürüyosun.Bu gün kanını sürdüklerinde birşey demessen yarın adam mukusunu sürer.Ayrıca kural diyor ki çabuk kullanılmasını engelleyen futbolcuya kartı göster adam göstermesin mi?İlk sarı pozisyonunda bence penaltı yok ama sarıda yok.Hakem ayağını bilerek taktığı için gösterdi ama bence gerek yoktu.Bir de son pozisyonda Emre'nin hareketi direk penaltı.Baros'un pozisyonu da bence Baros istese düşmeyebilir orada.Çok rahat bırakıyor kendini.

Lincoln'ün yaptığı engelleme yani?

0.02 Snitz Forums 2000