AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Hakemlerimiz!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 15

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 29/11/2008 :  22:32:42  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Tüm Dünya bilir Türk hakemlerinin ne kadar iyi olduğunu(!) heleki ; bu gece Bünyamin Gezer'in sergilediği performans bunu kanutlar nitelikte(!)
Yine başlayan Beşiktaş kıyımı tüm hızıyla devam ediyor .. Verilmeyen gollerimize mi yanalım yoksa durup duruken atılan Cisse'ye mi ? Bu hakemlerle ne oynamanın anlamı var nede şampiyonluk için umutlanmanın ?

Tebrikler Fenerbahçe ..

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:

Artist
Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 29/11/2008 :  23:05:40  Bilgileri Göster  Artist'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Her derbi maçı sonrası hakemler suçlanır alıştık buna, bizim verilmeyen penaltımız ne olucak? Sana bir soru sormak istiyorum, maçı izledin mi?

Msn Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!

Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 29/11/2008 :  23:37:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Klasik beşiktaş teorisi.
Sen Tello, Bobo ve Holosko'dan yoksun olarak maca cıkıyorsan, oraya beraberlik için gidiyorsun demektir.
Fenerbahce'yi bir daha böyle kötü yakalayamazdı beşiktaş ama yararlanamadı, iyi oynadı 10 kişi kalmasına rağmen mücadele etti, ama olmadı..Yine de tebrik etmek lazım. Son dakika da attıkları gol ofsayt olmasaydı 1 puan bile alacaktı.

Verilmeyen goller ofsaytın babası, nasıl versin ?

Mac basından beri kaşınan 2 adam vardı; İbrahin Toraman ve Cisse, normal..

Not:Galatasaraylıyım.
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 29/11/2008 :  23:40:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Zaten Cisse, Uğur Boral düştüğünde yedek klübesinden taktik alıyordu.Neden atılır bu adam durup dururken?

Bu arada her kaleye giren toptan gol diye bahsedemezsiniz.O yüzden verilmeyen gol diye birşey olmaz gol zaten verilir verilmezse gol olmaz.Ha top kaleye girmeden önce kural dışı bir olay varsa oyun durdurulur.Bunda da anormal birşey yoktur.Bak bir tane ofsayt verdik bari ikincisini vermeyelim diye bir düşünce falan mı bekliyordunuz?Her yenilgiyi hakeme bağlamıyalım lütfen.Tabiki hakem hatalar yapmıştır belki Cısse'nin ilk sarısı doğru değildir ama her hakem hata yapabilir.Ayrıca çok da bariz bir hata değil bence.

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 30/11/2008 :  01:28:05  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hangi penaltıymış bu? Guiza beceriksizinin klasik düşüş pozisyonu ?

@Tony
Tello sakattı

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 30/11/2008 :  06:11:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Cisse'nin ilk haraketini hiç uyarmadan direk kartla cezalandırması biraz ağır oldu gibi. Artı penaltı falan yok. Güiza yine konuşturdu golcülüğünü de Beşiktaş fark yemekten kurtuldu. Bjk de çok güzel pozisyonlara girdi, ama bir türlü olumlu kullanamadı. Yazık oldu, Fenerbahçeyi de tebrik ederiz tabi ki...

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 15 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000