AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Round of 32:Girondins de Bordeaux vs Galatasaray

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
NİCKYOK İletim - 19/02/2009 : 00:55:06
Kupa'dan elenen ve Süper Lig'de sıkıntı yaşayan Galatasaray, Avrupa'ya sarıldı. Sarı-Kırmızılılar, 2000 yılında şampiyonluk yaşadığı UEFA Kupası'nda Fransa'dan avantajlı döndü. 3. Tur ilk maçında Bordeaux ile deplasmanda golsüz berabere kalan Aslan, Sami Yen'deki rövanş için istediğini aldı.

90 dakika boyunca her iki takım da iyi bir mücadele ortaya koyarken Galatasaray Kewell ile Bordeaux ise Chamakh'la bir tane önemli gol pozisyonundan yararlanamadı.

Bu sonuçla birlikte Galatasaray haftaya oynanacak olan rövanş maçı için az da olsa bir avantaj yakaladı.

BORDEAUX: 0 GALATASARAY: 0

STAT: Chaban Delmas
SAAT: 21.45
HAKEMLER: Claudio Circhetta

BORDEAUX: Ramé, Jurietti, Diawara, Henrique, Placente, Jussie, Diarra, Gourcuff, Wendel (Dk. 74 Fernando), Chamakh (Dk. 68 Gouffran), Cavenaghi

GALATASARAY: De Sanctis, Barış, Meira, Servet, Emre Aşık, Arda, Mehmet Topal, Ayhan, Kewell (Dk. 64 Sabri), Lincoln (Dk. 86 Mehmet Güven), Baros (Dk. 46 Nonda)

SARI KARTLAR: Henrique, Jurietti, Placente (Bordeaux) Baros, Emre Aşık (Galatasaray)

0-0 pek de iç açıcı bir skor olmamasına rağmen Ali Sami Yen'de Galatasaray Bordeaux'u eleyecek güçte.Maç hakkında yorum yaapacak olursam çok süper teknik direktörümüz(!)Skibbe'nin pres yapan,defansın arasına koşular yapan takımın en büyük gol silahı olan Milan Baros'un yerine ayağında top tutamayan,ağır ve bitkin Nonda'yı oyuna alması da ayrı bir merak konusu.Lincoln'un maça asılmamasının sebebini de anlayamadım fakat maçın adamları M.TOPAL ve DİARRA'yı kutlamak gerek...

Dilerim Ali Sami Yen'de Bordeaux şarabı içilir ve çeyrek finale kalırız...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Tony_P@rker İletim - 27/02/2009 : 22:08:02
Mission Completed.

New Topic: Round of 16:Hamburger SV vs Galatasaray SK
NİCKYOK İletim - 27/02/2009 : 21:26:31
Kewell'ın golü muhteşemdi
Kyoshi İletim - 27/02/2009 : 18:57:43
İnternette var goller, ama Sabri'nin golü çok da güzel bir gol değil.
Oyunbozan İletim - 27/02/2009 : 18:36:40
Özeti olsa da izlesek.
Sabri'nin golünü çok merak ediyorum..
Kyoshi İletim - 27/02/2009 : 01:04:22
Çok iyi maçtı, çok basit goller yedik ama şansımız yaver gitti.

0.03 Snitz Forums 2000