|
Yazar |
Konu  |
NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 19/02/2009 : 00:55:06
|
Kupa'dan elenen ve Süper Lig'de sıkıntı yaşayan Galatasaray, Avrupa'ya sarıldı. Sarı-Kırmızılılar, 2000 yılında şampiyonluk yaşadığı UEFA Kupası'nda Fransa'dan avantajlı döndü. 3. Tur ilk maçında Bordeaux ile deplasmanda golsüz berabere kalan Aslan, Sami Yen'deki rövanş için istediğini aldı.
90 dakika boyunca her iki takım da iyi bir mücadele ortaya koyarken Galatasaray Kewell ile Bordeaux ise Chamakh'la bir tane önemli gol pozisyonundan yararlanamadı. Bu sonuçla birlikte Galatasaray haftaya oynanacak olan rövanş maçı için az da olsa bir avantaj yakaladı.
BORDEAUX: 0 GALATASARAY: 0
STAT: Chaban Delmas SAAT: 21.45 HAKEMLER: Claudio Circhetta BORDEAUX: Ramé, Jurietti, Diawara, Henrique, Placente, Jussie, Diarra, Gourcuff, Wendel (Dk. 74 Fernando), Chamakh (Dk. 68 Gouffran), Cavenaghi GALATASARAY: De Sanctis, Barış, Meira, Servet, Emre Aşık, Arda, Mehmet Topal, Ayhan, Kewell (Dk. 64 Sabri), Lincoln (Dk. 86 Mehmet Güven), Baros (Dk. 46 Nonda) SARI KARTLAR: Henrique, Jurietti, Placente (Bordeaux) Baros, Emre Aşık (Galatasaray)
0-0 pek de iç açıcı bir skor olmamasına rağmen Ali Sami Yen'de Galatasaray Bordeaux'u eleyecek güçte.Maç hakkında yorum yaapacak olursam çok süper teknik direktörümüz(!)Skibbe'nin pres yapan,defansın arasına koşular yapan takımın en büyük gol silahı olan Milan Baros'un yerine ayağında top tutamayan,ağır ve bitkin Nonda'yı oyuna alması da ayrı bir merak konusu.Lincoln'un maça asılmamasının sebebini de anlayamadım fakat maçın adamları M.TOPAL ve DİARRA'yı kutlamak gerek...
Dilerim Ali Sami Yen'de Bordeaux şarabı içilir ve çeyrek finale kalırız...
|
These are the films that user OnurDemirci has seen. 112/250
http://www.250films.net/list/OnurDemirci/ |
|
Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475 |
İletim - 19/02/2009 : 13:28:38
|
Baros'u büyük ihtimalle sarı kartı olduğundan çıkarmıştır.Çünkü gelebilecek ikinci bir sarı sonrası hem 10 kişi kalıp bu maçta, hem de Baros cezalı olacağından ikinci maçta çok zorlanabilirdik. |
Hoca_Gaffur reloaded.
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 19/02/2009 : 14:16:58
|
Maç sonunda Baros'u çıkartmasının sebebini söyledi. Sol veya sağ tam hatırlamıyorum baldırına darbe almış ondan çıkartmış... |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475 |
İletim - 19/02/2009 : 14:38:03
|
Esas olarak Kewell neden sağda oynadı onu çözemedim, o adamın daha etkili olduğu yer sol kanat.Arda da son günlerde baya formsuz duruyor.Lincoln sakatlandıktan sonra sezon başındaki mükemmel performansını yakalayamadı.2.maç daha iyi olur diye umuyorum. |
Hoca_Gaffur reloaded.
 |
|
NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
|
sdal188
Üye

Turkey
İleti 292 |
İletim - 19/02/2009 : 21:15:27
|
Gs kendi sahasında bir gol yerse işi çok zorlaşacak. O yüzden 0-0 bence avantajlı bir skor değil gs için. |
KARTAL GOL GOL GOL!
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|