AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Şampiyon Fenerbahçe!

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
CrAzY_IVAN İletim - 09/05/2004 : 21:04:19
Takımımız Fenerbahçe'nin 1 hafta erken gelen şampiyonluğunu yürekten kutluyor, başarılarının Şampiyonlar Liginde de devam etmesini diliyorum. 3. yıldızımızıda aldık Allah'ın izniyle, hayırlı ve uğurlu olsun, tüm Fenerbahçeli arkadaşlarım, "gözümüz aydın", haydi artık gerisi gelsin Fenerbahçemiz diyorum! Süper Lig'teki tüm takımları da ayrıca tebrik ediyorum, Avrupa'da Türkiye'yi temsil edecek tüm takımlarımıza başarılar, kolay gelsin, yolları açık olsun...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Maglor İletim - 28/05/2005 : 01:35:57
Ülke puanını sadece Fenerbahçe değil diğer takımlarında düşünmesi gerekir. İş sadece 2 kupayla olsaydı o zaman italya ligindeki ilk on takım direk katılırdı...saçma!..
thakki1 İletim - 29/05/2004 : 03:44:55
bu arada ts 2 ön eleme oynayacakmış, bu kötü oldu
Rappier İletim - 29/05/2004 : 00:12:29
Torba 4 çok kötü... Eğer kupayı Monaco alsaydı RealMadrid veya Manchester Utd'den birisi çıkacaktı FB'ye )) Kupaya başlamadan veda etmenin başka bir türü yoktur herhalde. FB'nin bu şansı iyi değerlendirip en azından ilk 16'ya kalması lazım. Yoksa düşen ülke puanı ile birlikte işiniz çok zorlaşır.
thakki1 İletim - 28/05/2004 : 02:12:58
ehe iki öneleme derken iki maç oynayacak demek istedim, ama eğer kupayı monaco alsaydı fb nin rakipleri çok güçlüydü, bu 4. torba illetinden biran önce kurtulmamız lazım sanırım
Rappier İletim - 27/05/2004 : 23:49:53
Ts tek ön eleme maçı oynayacak )) ve emin olmamakla birlikte fazla güçlü bir rakibin çıkma şansı düşük inşallah başarılı olurlar ama yenmemiz gereken bazı ön yargılar ve aşmamız gereken engeller var.

0.02 Snitz Forums 2000