|
| Yazar |
Konu  |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 09/05/2004 : 21:04:19
|
| Takımımız Fenerbahçe'nin 1 hafta erken gelen şampiyonluğunu yürekten kutluyor, başarılarının Şampiyonlar Liginde de devam etmesini diliyorum. 3. yıldızımızıda aldık Allah'ın izniyle, hayırlı ve uğurlu olsun, tüm Fenerbahçeli arkadaşlarım, "gözümüz aydın", haydi artık gerisi gelsin Fenerbahçemiz diyorum! Süper Lig'teki tüm takımları da ayrıca tebrik ediyorum, Avrupa'da Türkiye'yi temsil edecek tüm takımlarımıza başarılar, kolay gelsin, yolları açık olsun... |
|
|
UnDeRTaKeR
Üye

İleti 51 |
İletim - 10/05/2004 : 20:08:36
|
| ben de bir galatasaraylı olmama ragmen fenerbahçe yürekten kutlar başarılarının devamını dilerim. (seneye galatasray birinci olacak bilginize... hagi ye güvenimiz sonsuz..) |
If I were an undertaker, i would put away all the disasters of the world. |
 |
|
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 11/05/2004 : 00:05:29
|
| Bir TS'lu olarak FB'ye tebrikler demekten başka birşey elimden gelmez. Ama birşeyide belirtmek isterimki GS saolsun.... Daha doğrusu GS'lı olmayan ama GS forması giyen futbolcular saolsun. Seneye yüzüncü yılları olabilir ama şampiyon olma şanslarını fazla görmüyorum. Neden derseniz Anadolu birliği dünkü maçtan dolayı çok rahatsız oldu... |
 |
|
|
Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741 |
İletim - 11/05/2004 : 10:29:28
|
| Bir GS li olarak Fb yi kutluyorum. İkinci yarıdaki puan farkına rağmen şampiyon olmaları futbol adına iyi bir olaydı. Umarın şampiyonlar liginde de iyi başarı gösterirler. |
some are born to sweet delight; some are born to endless night |
 |
|
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 11/05/2004 : 10:49:47
|
| Bu güzel görüşlerinizden dolayı ben de sizi kutluyorum ve ayrıca teşekkür ediyorum. Sizin gibi "bilinçli" taraftarlara ihtiyaç var... |
 |
|
|
Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737 |
İletim - 11/05/2004 : 22:57:47
|
Tebrikler.(Bunu yazacağım hiçte aklıma gelmezdi,hep bu Galatasaray'ın yüzünden.Şimdi biz şampiyon olsaydık lalalalala diye mesaj atardım.)Neyse tekrar tebrikler   |
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|