|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| R_Van Der VAARTTT |
İletim - 10/06/2005 : 18:19:10 Tek kelimeyle:Transfer yapmasını bilmiyoruz.Şimdi nerden çıktı bu diyeceksiniz.Yok efendim, bu kesinlikle durup dururken çıkmadı.Manchester United'ın milyon avrolar vererek aldığı Park'ın transferinden sonra herşey gözümün önünden film şeridi gibi geçti ...
1-Belki ya 3 ya da 4 sene sonra Fenerbahçe ya da başka bir Türk Takımı yıldız arama hevesiyle bu adam için 10 milyon avroyu gözden çıkaracak.Yahu kardeşim, senin gözün kör mü ?? Bu adam 3 yıl önce bize karşı deli gibi oynadı, hiç mi aklına gelmedi onu almak.Beleşe kapacağın adamı zora mı sokacaksın ilerde.Ne mantıksızlıktır bu.
2-Gheorghe Hagi Galatasaray'a geldiğinde başarıya açtı, hırslıydı, gözü doymamıştı ve kariyerinin son yıllarında kendini kanıtlamak istiyordu.Çünkü geçmişte 20 yıl üstüne yatacağı gözle görülür bir başarısı yoktu ve daha da önemlisi, oynadığı takımlarda hiçbir zaman istikrarlı süre alamamıştı.Galatasaray'da o zaman takım ruhu vardı, futbolcular ve teknik adamlar aile gibiydiler, başarı kazanmak istiyorlardı.Galatasaray UEFA Kupasını işte böyle kazandı.Sizce yarın bugün Galatasaray Şampiyonlar Ligi Finali oynasa ve aynı kadro aynı dinamizm ve yetenekle UEFA ŞAMPİYONU OLMUŞ BİR GALATASARAY olarak çıksa rakibinden fark yerdi, değil mi ? Adamlar diyorlar ki Figo'yu alacaz.Alsanız ne olur, almasanız ne olur ? Adam topluyor reklamlardan kontrattan oradan buradan senede bilmem kaç trilyon dolar para ve hazretleri paranın üstüne yatıyor.Ne katkı sağlardı ki takımına AŞIRI DOYMUŞ bir Figo ? Veya Beşiktaş'a gelmiş bir Okan Buruk.Veya aynı şekilde Fenerbahçe'ye gelmiş bir Rivaldo ? Hatırlarsınız bundan bilmem kaç sene önce Rivaldo-Ronaldo ne biçim terör estirirdi takımlarında.Şimdi Ronaldo'ya ne oldu ? Öldü.Sen ölmüş ve doymuş ama ismi olan bir yıldızı alırsan o sana ne verir ?
3-Efendim adam sokaktan geçiyor: Puahuahauhauaha, Gençlerbirliği'yiz biz, borcumuz yok, puahuahuahauhauah.Neden yok ? Transfer politikasından giderlerine kadar adamların herşeyi oturmuş.Takıma Skoko geldiğinde:"Kim lan bu adam, hangi çöplükten geldi ?" diyenler oldu, ama 100 bin avro ya alınan adam 3-4 milyon dolara satıldı veyahut Anderlecht'ten alınan Youla Denizli'den alınan Ali şimdi ne kadara satılıyor ?
4-Denizlispor'da Güven var.Hani var ya 3.Lig'deki Beykoz'dan gelen ve birkaç maç sonra Milli Takım kampına çağırılan, ve GALATASARAY'IN TRANSFER LİSTESİNDE OLAN O İNSAN !!! Bu adam Beykoz'da serbest kaldığında bonservis bedeli yoktu, sadece bilmem kaç ayda 50.000 dolar verilecekti, bu adamlar hiç mi izlemedi şimdi onu ? Yöneticiler veremedi mi bir yıl için 100.000 dolar para.Bu kadar mı kör olunur, bu kadar mı kafadan çatlak olunur.Galatasaray şimdi Güven'i 3 milyon avro'ya alsa, haram değil midir o para?
Aradan 100 bilemediniz 500 yüzyıl geçsin bizim büyük takımlarımız bu politikadan vazgeçmez.Günü kurtarmaya yönelik hareket yaparlar.Hala o numero uno Ariell Ortegaaaa diye hava attıkları adamlara 22 milyon dolar vermekten vazgeçmezler.Buna emin olabilirsiniz ...
|
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| Roncatto8 |
İletim - 28/06/2005 : 16:22:28 Artık bizim ligimizinde(herkes aksini söylesede) belli bir itibarı var.Biz Rivaldo,Figo gibi 1-2 yıl içinde emekli olacak admları alırsak bu itibardan eser kalmaz.Çünkü Avrupa ülkeleri transferlere bizim gibi isim yönüyle değil takıma yapacağı katkı yönüyle bakıyor.Bu gibi emekli yıldızlar anca Katar gibi kendinden daha çok söz ettirip ülkesinin adını duyurmaya çalışan ülkelerde oynarlar.Türkiye nin bu gibi ucuz şeylere ihtiyacı yok.Bize Ribery gibi genç,dinamik ve olursa ahlaklı futbolcular lazım.Onun için büyük kluplerın transfer politikaları bence çok yanlış |
| DevilCezar |
İletim - 24/06/2005 : 15:02:17 Evet bende tamamen katılıyorum artık bu tip futbolcular sadece isimleri için para alıyolar... |
| R_Van Der VAARTTT |
İletim - 20/06/2005 : 18:27:45 Tamamen katılıyorum.Figo, Ronaldo, Rivaldo, hepsi ölmüş oyuncular.Adamlar para ve başarıya ulaşınca üstüne yatıyorlar bunların. |
| |KRONDOR| |
İletim - 20/06/2005 : 00:28:26 Şşş konu bayağı sapıttı sanırım. Özümüze dönelim :) |
| Dodo |
İletim - 20/06/2005 : 00:04:49 HANZO 1) Argoda kaba insan.
2) Arcade oyunlarinda ninja karakterlere verilen genel isim hattori hanzo = samurai shodown serisindeki karizmatik ninja hanzo = world heroes oyunundaki ninja hanzo = fatal furyde andy bogardin hocasinin adi (o da ninjadir) hanzo hasashi = scorpion
3) Kenzoya rakip, potansiyel modacı ismi.
4) Samurai Shodown oyunundaki katil ninja. hanzo hattori. Görülebileceği üzere başka oyunlarda da arz-ı endam eder. Efendim, bu hanzo pek marifetli bir ninjutsu ustasıdır. Ekranda gözleriniz kara çullarının üstüne kitlenmiş, haz çubuğunuzu bir saat yönüne, bir tersine çevirip şöyle aduken atıcam böyle shoryuken basıcam derken, bir bakmışsınız bu gül yüzü peçeli hanzo kaybolup, kütüğe dönüşmüş. tam kendinizden geçmiş, odun herif demişken, bir bakmışsınız bir yaprak ağır ağır aşağı süzülüyor. sonbahar değil bir şey değil, yaprak neden düştü derken bu kez de o hanzo hanzo yanınızda belirmiş, beraber senede bir gün buluşan aşıklar gibi kavuşup göğe yükselmişsiniz, vay hanzo diye ünleyemeden de akabinde x-eksenine boylu boyunca uzanmışsınız. hanzo işte, yapar bu böyle.
5) Kemal Sunal'ın en komik filmlerinden biri.
6) Teknolojiden bihaber insanlar için kullanıldığı gibi, sırf teknolojinin içine gömülmüş, gerçek hayattan soyutlanmış, sanal insanlar için de kullanılabilecek bir terimdir
7) Japonca “katil” anlamına gelen kelime.
Olumlu cümle I: Baba sen hanzonun tekisin. Olumlu cümle II: Büyüğümce hanzo olucam. Olumlu cümlü III: Emel hanzo misali süt içiyor. Olumlu cümle IV: K.Sunal'ın Hanzo filmini izlediniz mi? Hahahah. Ne kadar da komikti diil mi? Olumlu cümle V: Japon çocuk: Annemle babamı bir seri hanzo öldürdü. NOT: Hanzo'nun iyi sayılabilecek bir anlamı yoktur veya en azından zarafımca bulunamamaktadır.. |
|
|
|