| Yazar |
Konu  |
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 10/06/2005 : 18:19:10
|
Tek kelimeyle:Transfer yapmasını bilmiyoruz.Şimdi nerden çıktı bu diyeceksiniz.Yok efendim, bu kesinlikle durup dururken çıkmadı.Manchester United'ın milyon avrolar vererek aldığı Park'ın transferinden sonra herşey gözümün önünden film şeridi gibi geçti ...
1-Belki ya 3 ya da 4 sene sonra Fenerbahçe ya da başka bir Türk Takımı yıldız arama hevesiyle bu adam için 10 milyon avroyu gözden çıkaracak.Yahu kardeşim, senin gözün kör mü ?? Bu adam 3 yıl önce bize karşı deli gibi oynadı, hiç mi aklına gelmedi onu almak.Beleşe kapacağın adamı zora mı sokacaksın ilerde.Ne mantıksızlıktır bu.
2-Gheorghe Hagi Galatasaray'a geldiğinde başarıya açtı, hırslıydı, gözü doymamıştı ve kariyerinin son yıllarında kendini kanıtlamak istiyordu.Çünkü geçmişte 20 yıl üstüne yatacağı gözle görülür bir başarısı yoktu ve daha da önemlisi, oynadığı takımlarda hiçbir zaman istikrarlı süre alamamıştı.Galatasaray'da o zaman takım ruhu vardı, futbolcular ve teknik adamlar aile gibiydiler, başarı kazanmak istiyorlardı.Galatasaray UEFA Kupasını işte böyle kazandı.Sizce yarın bugün Galatasaray Şampiyonlar Ligi Finali oynasa ve aynı kadro aynı dinamizm ve yetenekle UEFA ŞAMPİYONU OLMUŞ BİR GALATASARAY olarak çıksa rakibinden fark yerdi, değil mi ? Adamlar diyorlar ki Figo'yu alacaz.Alsanız ne olur, almasanız ne olur ? Adam topluyor reklamlardan kontrattan oradan buradan senede bilmem kaç trilyon dolar para ve hazretleri paranın üstüne yatıyor.Ne katkı sağlardı ki takımına AŞIRI DOYMUŞ bir Figo ? Veya Beşiktaş'a gelmiş bir Okan Buruk.Veya aynı şekilde Fenerbahçe'ye gelmiş bir Rivaldo ? Hatırlarsınız bundan bilmem kaç sene önce Rivaldo-Ronaldo ne biçim terör estirirdi takımlarında.Şimdi Ronaldo'ya ne oldu ? Öldü.Sen ölmüş ve doymuş ama ismi olan bir yıldızı alırsan o sana ne verir ?
3-Efendim adam sokaktan geçiyor: Puahuahauhauaha, Gençlerbirliği'yiz biz, borcumuz yok, puahuahuahauhauah.Neden yok ? Transfer politikasından giderlerine kadar adamların herşeyi oturmuş.Takıma Skoko geldiğinde:"Kim lan bu adam, hangi çöplükten geldi ?" diyenler oldu, ama 100 bin avro ya alınan adam 3-4 milyon dolara satıldı veyahut Anderlecht'ten alınan Youla Denizli'den alınan Ali şimdi ne kadara satılıyor ?
4-Denizlispor'da Güven var.Hani var ya 3.Lig'deki Beykoz'dan gelen ve birkaç maç sonra Milli Takım kampına çağırılan, ve GALATASARAY'IN TRANSFER LİSTESİNDE OLAN O İNSAN !!! Bu adam Beykoz'da serbest kaldığında bonservis bedeli yoktu, sadece bilmem kaç ayda 50.000 dolar verilecekti, bu adamlar hiç mi izlemedi şimdi onu ? Yöneticiler veremedi mi bir yıl için 100.000 dolar para.Bu kadar mı kör olunur, bu kadar mı kafadan çatlak olunur.Galatasaray şimdi Güven'i 3 milyon avro'ya alsa, haram değil midir o para?
Aradan 100 bilemediniz 500 yüzyıl geçsin bizim büyük takımlarımız bu politikadan vazgeçmez.Günü kurtarmaya yönelik hareket yaparlar.Hala o numero uno Ariell Ortegaaaa diye hava attıkları adamlara 22 milyon dolar vermekten vazgeçmezler.Buna emin olabilirsiniz ...
|
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
|
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 13/06/2005 : 14:30:42
|
son senelerde FB kaliteli transferler yaptı, iki senedir de daum a rağmen ipi göğüslüyor kadro itibarı ile bu sürpriz olmasada takım oyunu oynamıyoruz ve bireysel yetenekler ile işi götürüyoruz, geçen sene pierre bu senede alex kaç maçta bizi ipten aldı, BJK ise bence bizden sonra en güçlü kadroya sahip takım ama oyuncu kadrosunda bazı önemli yerler için eksikler var ve aynı yerde oynayan oyuncu sayısı fazla, GS epeyce yaşlı bir kadroya sahip yinede bu sene için bence başarılı oldular, sene başında kendi GS lı arkadaşlarım 3. bile olamayız diyorlardı, takım oyunu oynayan ve göze hitap eden futbolu ise bence Trabzonspor B.Ş Ankara oynadı TS mevcut kadroyu muhafaza edip 1-2 takviye ile gene şampiyonluğu kovalar ve bence en ucuza çok kaliteli adamları getirdiler, yabancı alıyorsan ilk 11 de oynayacak kardeşim, kenarda oturacaksa hiç alma daha iyi, transferi en iyi yapan klüpler gençler ve antep son senelerde birde denizli bu işi iyi yapmaya başladı 3 büyüklere adam sattığına göre iyi bir transfer komitesi kurduğunu söylemeliyiz, şunu unutmamak lazım 4 büyük takıma gelip yokolan birçok futbolcu var tarık, ceyhun, ümit(gençlerbirliğine geri döndü), örneklere kafanızdaki oyuncuları eklerseniz liste uzar gider, kaybolmalarının sebebi eski takımlarında oynadıkları futbolun üzerine birşey koyamamaları, eski takımlarında gözler onları görmüyor, büyüklerde ise ilgi odağı oluyorlar, bizdeki mahmut hanefi örneği ortada iki top kaptırdığı zaman tribünlerden homurtular başlıyor, yıllardır fenerbahçenin en büyük sorunu sol kanatta bu çocuk elinden geleni yapıyor ki o sol kanat kimleri yemedi, abdullahtan tut fabianoya kadar, üstüne üstlük bu adam ümit millinin bankosu, aynı şekilde geldiği günden beri GS de iyi oynamış bir necatiyi bile yuhaladı taraftarı niye 1 maç kötü oynamış... ortega sorunundan FB zarar etmedi bahsettiğin milyon dolarlar adama ödenmemişti, yıllara bölünmüş ödeme planında adam çekip gidince sadece ilk yılın parasını almıştı ve şimdi oynadığı newels old boy dan bedelini aldılar, ayrıca FB eskinin ne bulursan al oynamazsa satarsın politikasından vazgeçti, ilk iş ümit ve genç milli takımların çekirdek kadrosundaki oyuncuları aldı takımdaki iyi adamlara bunlarla birlikte çok kaliteleli yabancıları ekledi, soruyorum FB deki hangi yabancı futbolcu dünyanın her takımında oynamaz, işte pierre yaşlı olmasına rağmen breda ile anlaştı, sadede gelelim transfer para işidir elbette ama paran olduğu kadarda hem gözlemcin hemde ikili ilişkilerin iyi olacak |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 13/06/2005 : 17:55:27
|
| Türk takımlarının scoutları yok, hanzo gibi transfer yapıyoruz. |
 |
|
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 14/06/2005 : 15:07:45
|
alıntı: HASSOOO tarafından yazılan:
Türk takımlarının scoutları yok, hanzo gibi transfer yapıyoruz.
verecekler o görevi bana ne paralar götürürüm karambolde , bide şu gözle bakalım eskisi gibi değil eskiden sonu -iç le biten bi dünya tek ayağı çukurda yugoları getirirdik, prekazi, repçiç, pesiç, kovaçeviç gibi iyi fakat eksikleri olduğu için avrupanın iyi takımlarında oynayamayan istisnalarda gelirdi, prekazi'ye bir röportajda sormuşlardı neden sağ ayağını kullanmıyorsun diye, oda sağ ayağımıda kullanabilsem gider real madridde oynarım GS de işim ne demişti... |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 14/06/2005 : 21:33:15
|
alıntı: HASSOOO tarafından yazılan:
Türk takımlarının scoutları yok, hanzo gibi transfer yapıyoruz.
Türkiyede yöneticiler var... Takımların herşeyi bu adamlar ve hepside konusunda uzman(değil). Bir yerde işi bilen çok sayıda adam olursa sonuçta böyle olur. Yabancı güçlü takımlara bakınca adamlar en azından takımın bir bölümündeki (defans ortasaha yada forvet) tüm futbolcularını alt yapıdan yetiştiriyorlar. Diğer yerlerede yıldız takviyesi yaparak başarı elde ediyorlar. Bizde ise Gaziantep, Gençler, Denizli futbolcuları buluyorlar. Biraz kendi takımlarında oynatıp sonrasında 3 İstanbul takımımıza tam tabiriyle KAKALIYORLAR. Yıllardır gelenek bozulmadı ve birileri uyanmadığı sürece değişmeyecek.
|
 |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 15/06/2005 : 17:46:53
|
İngiltere'de kulüpler alacağı adamı 1 yıl önceden takip ediyor.Ne yer ne içer bu meret die ...
alıntı: Rappier tarafından yazılan:
Bizde ise Gaziantep, Gençler, Denizli futbolcuları buluyorlar. Biraz kendi takımlarında oynatıp sonrasında 3 İstanbul takımımıza tam tabiriyle KAKALIYORLAR.
Bunun son örneği de Güven Varol.Denizli adamı Beykoz'dan bonservis bedeli ödemeden aldı, şimdi de Galatasaray'a kaç milyon avro'ya satacak ? Satınca acaba Galatasaray ona şans tanıyacak mı ? Yoksa Güven'in sonu Volkan'ınki ne mi benzeyecek ? Yoksa yeni bir Tuncay'ı mı kaybedeceğiz ?? |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
Konu  |
|
|
|